Handwarmers bedrukken

Op zoek naar een warm welkom voor jouw klanten, bezoekers of andere relaties? Laat dan handwarmers bedrukken. Dit kan al vanaf 50 stuks en vanaf € 0,73 per stuk. De vloeistof van de herbruikbare warmtepads wordt hard en warm nadat je het ijzeren muntje hebt geknikt, zodat je lekker je handen kunt opwarmen. Je hebt de keuze uit vele standaard vormen of worden in eigen vorm gemaakt, zoals een vorm die symbool staat voor je campagne of bedrijf. De warmte zakjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen aan weerskanten bedrukt worden, bijvoorbeeld met een logo, stukje tekst en/of andere opdruk. Geef bedrukte handwarmers weg als promotiemateriaal en laat ontvangers warm van worden!



Kison Heat Pack Roze

Kison Heat Pack

Onbedrukt € 0.71 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.46 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.69

Grup Hot Pack (Kobalt) Blauw

Grup Hot Pack

Onbedrukt € 0.73 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.45 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.71

Zaroa Hot Pack Rood

Zaroa Hot Pack

Onbedrukt € 0.82 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.54 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.78

Pikur Hot-Cold Pack Roze

Pikur Hot-Cold Pack

Onbedrukt € 0.83 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.56 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.79

Heatpad Warmtepad Roze

Heatpad Warmtepad

Onbedrukt € 0.69 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.22 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.84

Handwarmer Lova transparant

Handwarmer Lova transparant

Onbedrukt € 0.73 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.68 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.00

Hot&Cold Pack Warmtepad Blauw

Hot&Cold Pack Warmtepad

Onbedrukt € 0.89 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.79 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.01

Handwarmer Bolitas transparant

Handwarmer Bolitas transparant

Onbedrukt € 0.80 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.69 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.01

Handwarmer Termosensor blauw

Handwarmer Termosensor blauw

Onbedrukt € 0.73 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.95 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.13

Handwarmer in hartvorm Waco rood

Handwarmer in hartvorm Waco rood

Onbedrukt € 0.85 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.98 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.27

Prijs per stuk
€ 0.6€ 1.3
Kleur
(7)
(2)
(3)
(2)
(6)
(1)
(4)
(3)
Materiaal
(5)
(4)
(1)

Bedrukte handwarmers: warm gebaar op koude dagen

handwarmers met logo Met bedrukte warmtepads kies je voor een nuttig geschenk waarvan de kans groot is dat de ontvanger dit nog niet eerder heeft gehad. En het mooie is, de handwarmers komen altijd wel van pas, want er zijn genoeg koude dagen. Of je nou op een koude ochtend langs de zijlijn van het sportveld staat om je kinderen aan te moedigen, een winterse wandeling maakt terwijl je vingers er bijna afvriezen, op wintersport bent en tijdens een pauze je handen wilt opwarmen of veel buiten aan het werk bent en je handen warm moet houden om efficiënt te blijven. Dit zijn slechts enkele momenten waar onze warmtepads met logo van pas komen. Ze houden niet alleen je handen warm, maar ook je relaties!

Een ruime keuze uit handwarmers met logo

bedrukte handwarmers Je hebt bij Lavista een ruime keuze aan warmtepads. Meest verkocht zijn de warmte zakjes. Deze zakjes moet je opwarmen in kokend water. Als je ze eruit haalt en ze zijn naar verloop van tijd afgekoeld, dan kun je het metalen plaatje knikken, waarnaar ze opnieuw warm worden. Dit kun je keer op keer opnieuw doen, waarmee naar verloop van tijd zijn afgekoeld, dan kun je het metalen plaatje knikken. Ook hebben wij hot cold pack die, zoals de naam al zegt, multifunctioneel zijn. Je kunt ze zowel opwarmen of bevriezen, zodat ze bruikbaar zijn voor stijve spieren en sportblessures. Wat je ook kiest, wij kunnen zowel de warmtepads als hot cold packs bedrukken.

Handwarmers bedrukken: welke opdruk kies jij?

Wil je aan je naamsbekendheid werken of wil je bekend staan als warme relaties? Dan is het laten bedrukken van handwarmers de enige juiste keuze. Je kunt niet alleen de kleur en de vorm van de heatpacks kiezen, maar ook nog een de bedrukking. Dit kan dan ook werkelijk van alles zijn. Van een logo, bedrijfsnaam tot bijvoorbeeld een leuke slogan. Je kunt het zo gek niet maken en wij kunnen het voor je realiseren. Onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige technieken stelt ons daarnaast in staat om dit te doen in de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat de herbruikbare handwarmers lang mee gaat en ook lang reclame voor je wachten. Wacht dan ook niet langer en laat jouw handwarmers bedrukken door de specialisten Lavista.

Heb je vragen over warmtepads bedrukken?

Wil je meer weten over warmtepads bedrukken of wil je andere verzorgingsartikelen laten bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!