Aanstekers goedkoop

Aanstekers goedkoop bestellen bij Lavista Relatiegeschenken en naar keuze zonder of met bedrukking. De goedkoopste aanstekers zijn per stuk bij ons verkrijgbaar met de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bovendien is ons aanbod ruim en gevarieerd van opzet, zodat je met allerlei voorkeuren rekening kan houden om aanstekers goedkoop te bestellen. Dat geldt overigens voor al onze goedkope relatiegeschenken, want wij hanteren voor veel artikelen de laagste prijzen.Aansteker M3L Blauw
Aansteker | Full colour | Beste prijs

Aansteker | Transparant | Budget

Aansteker | Full colour | Met flesopener
Aansteker M3L DIGITAAL tot full colour geel

Aansteker M3L transparant DIGITAAL tot full colour rood

Elektronische aansteker | Full colour | Navulbaar

Zorr aansteker bedrukken | Full colour
Aansteker | GO | Beste prijs

Aanstekers | Goedkoop | Full colour
Aansteker | GO XL | Beste prijs

Aansteker | Special | Full colour

Djeep aansteker

Aanstekers goedkoop bedrukken met logo

Als je aanstekers goedkoop wilt bestellen om deze als promotiemateriaal of als relatiegeschenk te gebruiken dan is het aan te raden om voor bedrukking te kiezen. Het is bij ons mogelijk om aanstekers goedkoop te bedrukken met logo. Op deze manier is er bij het gebruik van het geschenk altijd een directe relatie met je bedrijf zichtbaar. Het is een leuke giveaway voor allerlei evenementen van grote festivals tot kleinschalige feesten.

Aanbieden in je eigen zaak

Het is natuurlijk ook mogelijk om de aanstekers goedkoop aan te schaffen en zelf in je tabakszaak of coffeeshop aan te bieden. Bij ons is aanstekers goedkoop bestellen mogelijk zoals je van een groothandel mag verwachten. Aan jou de keuze of je dan je logo erop laat zetten of dat je liever voor een onbedrukte versie kiest. Overigens is het dan een goed idee om goedkope aanstekers te combineren met een bedrukte asbak.

Goedkope aanstekers verkrijgbaar in allerlei kleuren

De goedkoopste aanstekers in ons aanbod zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit is ook typisch een relatiegeschenk of promotiemiddel waar opvallende kleuren populair voor zijn. Bijvoorbeeld rood en geel, maar ook blauw, groen en oranje. Naast deze kleuren zijn onze goedkope aanstekers eveneens in wit of zwart verkrijgbaar. Bekijk voor kleurinspiratie ook onze kleurenwaaier.

Match je huisstijl of logo met de kleur

Wil je jouw logo erop laten drukken dan is het uiteraard aan te raden om de kleurkeuze daarop af te stemmen. Als je huisstijl opvallende kleuren heeft dan komen deze bijvoorbeeld goed uit op een witte of zwarte achtergrond. Zo kan je ook een wit logo of witte tekst laten bedrukken op een opvallende kleur achtergrond.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Ons aanbod is zo divers samengesteld dat je de keuze hebt uit allerlei uitvoeringen. Wij hebben onder meer goedkope wegwerpaanstekers in het aanbod die uitgevoerd zijn met een schuifregelaar. Of die over een extra functionaliteit beschikken, zoals de wegwerpaansteker GO met flessenopener. Ook vind je bij ons BIC aanstekers of bijvoorbeeld metalen aanstekers. Met ons aanbod voorzien wij eveneens in extra grote aanstekers die met gemak met een groot logo of tekst zijn te bedrukken.

Druktechnieken voor goedkope aanstekers

Wij zijn natuurlijk specialist in het bedrukken van relatiegeschenken en maken daarom gebruik van uiteenlopende druktechnieken. Bij het bedrukken van goedkope aanstekers gebruiken wij meestal de zeefdrukmethode. Er zijn echter ook aanstekers die wij uitvoeren met de digital label techniek. Je krijgt in dat geval een elektronische aansteker die voorzien is van custom made full-colour label.

Kleine en grote oplages beschikbaar

Wij zijn er voor iedereen en dat betekent dat je bij ons naar keuze kleine of grote aantallen aanstekers goedkoop kan bestellen. De kleinste oplage start al vanaf 125 stuks, maar als je er meer wilt bestellen, kan dat natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een aantal van 500 of vanaf 5.000 stuks. Je profiteert van een lagere prijs per stuk naarmate het te bestellen aantal toeneemt.

Vraag gratis een offerte aan

Wil je aanstekers goedkoop bedrukken, vraag dan gerust een offerte aan. Je krijgt een gepersonaliseerde prijsopgave met de scherpste prijs. Direct bestellen is natuurlijk eveneens mogelijk met keuze uit het aantal, kleur en optie voor bedrukking. Heb je hulp nodig bij je bestelling, neem dan contact op. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.