Aanstekers met lampje bedrukkenAansteker Zorr Piezo LED blauw metallic

Aansteker LED Blauw

Elektronische aansteker met LED, zilver, navulbaar zilver

Luxe aanstekers

De luxe aanstekers uit het assortiment van Lavista zijn er in verschillende smaakvolle ontwerpen, die stuk voor stuk gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Met een luxe aansteker weet u dus zeker dat u uw relaties een stukje kwaliteit in handen geeft, dat altijd goed van pas komt.

Geschenkverpakking

Een aantal van onze luxe aanstekers zit in een stijlvolle geschenkverpakking. Zo maakt u uw relatiegeschenk nog specialer. Ook deze aanstekers zijn uiteraard te voorzien van de door u gewenste gegevens. Omdat de meeste luxe aanstekers van metaal gemaakt zijn, wordt uw naam of logo er in gegraveerd. In sommige gevallen is echter ook een opdruk mogelijk waardoor u keuze heeft uit meerdere kleuren.

Snelle levertijden en uitstekende service

Lavista hecht net als u veel waarde aan haar klanten en behandelt uw bestelling daarom met de grootst mogelijke zorg. Wij hanteren snelle levertijden en wanneer de aan u geleverde producten tezamen meer dan 150 euro bedragen, worden deze binnen de Benelux gratis bezorgd. Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar en staat u op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 te woord.

Scherpe prijzen voor ons hele assortiment

Lavista is de specialist in relatiegeschenken en heeft voor iedere gelegenheid en voor elk budget aantrekkelijke producten in het assortiment. Ook de luxe aanstekers worden door ons tegen scherpe prijzen ingekocht, zodat u zo voordelig mogelijk uit bent. Bovendien kunt u bij ons uw bestelling zonder problemen achteraf betalen. Wanneer u de luxe aansteker van uw keuze heeft gevonden, uw drukwensen kenbaar heeft gemaakt en het juiste aantal heeft doorgegeven, ontvangt u van ons eerst een gratis drukproef. Zodra wij uw goedkeuring daarvoor hebben gekregen, handelen wij uw bestelling in zijn geheel af.

Wij helpen u graag met uw vragen

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment, de mogelijkheden om de aanstekers te laten bedrukken of over andere zaken, die nog niet helemaal duidelijk zijn, dan kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag met advies en geven antwoord op uw vragen.