NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Actie Top 20 relatiegeschenken (28)

Actie top 20 relatiegeschenken bedrukken

Aansteker M3L wit/wit - Aansteker model  M3L. Afmeitng: 25 x 80 x 10 mm. met kinderbeveiliging en ISO gecertificeerd. Leverbaar in diverse kleuren
Vanaf € 0.15
Sixcolour Kleurpotloden - 6 ongelakte kleurpotloden in een doosje van kringloopkarton. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.25
Ducal Colour Pennen - Blauwschrijvende balpen met gekleurde clip en puntstuk. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigenb edrukking erop.
Vanaf € 0.25
Tabletdoekjes bedrukken - Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare tablet mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van microfiber en dus ook geschikt om uw bril, telefoonscherm en computerscherm mee te reinigen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk. Levertijd voor deze artikelen is 3 weken.
Vanaf € 0.27
Baron Pennen - Blauwschrijvende balpen met een transparantgekleurde clip en puntstuk. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.29
Zonnebril UV-400 wit - Zonnebril  montuur: zwart/wit, kleur van de lens: donkergrijs, UV400 bescherming, kunststof. In verschillende kleuren te leveren en is van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.60
 PLAYTIME Blauw - Opblaasbare strandbal en heeft gekleurde strepen. Dit model is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.78
Promodoc Documententas - Praktische nonwoven documententas. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.86
 COTTONEL Zwart - Gekleurde katoenen tas en heeft lange hengsels. Dit is 105 gr. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.91
Vanaf € 1.07