NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Auto accessoires  » Auto Opladers (10)

Auto Opladers bedrukken

 MOBICAR Rood - USB auto lader in een ABS behuizing en een aluminium legering. Dit model zit per stuk verpakt in een zilveren kartonnen doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.52
USB autolader Iphofen - USB autoladers en hebben 2 aansluitingen voor smartphones en andere apparaten. Uw logo of tekst brengen wij aan op het witte gedeelte. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 1.01
 TECHRING Zwart - USB autolader van ABS en met 1 USB hub en sleutelring. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.13
Usb Auto Oplader Wit - USB auto oplader. ABS kunststof. Met twee 5V/1-2,1A outputs.
37 x 80 x 26 mm
Vanaf € 1.40
 LANCE Lime groen - USB auto oplader met 2 aansluitingen en is geschikt voor smartphones en tablets. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.54
 HUBSTICK Wit - ABS auto-oplader, 2.0 USB hub met 3 poorten. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.42
 PRAKTIC Zwart - Auto oplader. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 12.31