NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Schrijfwaren bedrukken » Balpennen van hout bedrukken (20)

Balpennen van hout bedrukken

Paperwrite Pennen - Blauwschrijvende balpen met een kartonnen houder en een houten clip en heeft gekleurde kunststof accenten. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.21
 CARTOON Lime groen - Balpen met een drukmechanisme met blauwe inkt. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.22
 PUSHTON zilver - Balpen met drukmechanisme met kartonnen houder en ABS fittingen. Dit model heeft blauwe inkt en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.29
Arica Balpen - Arica Balpen. Balpen met afneembare dop. Hout.
Vanaf € 0.32
 BOISEL Bruin - Houten balpen met een transparante dop erop. Dit model heeft zwarte inkt en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.33
Balpen Bio - Houten Balpen inclusief dop. De prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 0.34
 WOODAL Bruin - Houten balpen met een transparante dop erop. Dit model heeft zwarte inkt en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.38
 WOODAVE Bruin - Houten liniaalpen en heeft blauwe inkt. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.49
ARTICA houten balpen - Artica houten balpen met metalen drukker, punt en clip met blauwschrijvende kunststof langschrijfvulling
Vanaf € 0.54
Derby Pennen - Blauwschrijvende balpen van massief beukenpunt en heeft een verchroomde clip, puntstuk en een houten drukknop, dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.89
Nova Pennen - Blauwschrijvende balpen van massief beukenhout. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.76
 RIOWOOD Beige - Balpen gemaakt van rosewood met contrasterende chromen details (blauwe inkt). Gepresenteerd in een kartonnen hoes. Dit model heeft een mooie uitstraling en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.86
Houten pennenset. - Houten schrijfset bestaande uit een blauwschrijvende pen met metalen vulling en vulpen met blauwe inktpatroon in een houten geschenkverpakking. Deze schrijfset heeft een messingkleurige afwerking. Uw logo wordt door middel van een bedrukking op de box aangebracht.
Vanaf € 6.16
Nationaal ouderen fonds