NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Schrijfwaren bedrukken » Metalen balpennen bedrukken (141)

Metalen balpennen bedrukken

Timothy Pennen - Blauwschrijvende balpen met een hoogglans houder. Dit model hebben we ook nog in verschillende kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.25
Allegro Pennen - Balauwschrijvende balpen met een hoogglans houder met kleuraccenten. Dit model hebben we in verschillende kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.27
Starsky Pennen - Blauwschrijvende balpen met metalen voorstuk en clip. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.32
Duran Pennen - Blauwschrijvende, aluminium balpen met zwartaccenten metalen clip en heeft een strakke vormgeving. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.41
Elke Roze - Metalen balpen met grip van rubber en blauwe vulling.
Vanaf € 0.50
Moville balpen - Moville balpen. Balpen met klikmechanisme. Metaal.
Vanaf € 0.53
Pettys Oranje - Roestvrij stalen balpen met blauwe vulling.
Vanaf € 0.57
Oleg Doming Zilver - Metalen balpen met blauwe vulling. Geschikt voor doming (3D-print).
Vanaf € 0.57
Oleg Turquoise - Metalen balpen met blauwe vulling.
Vanaf € 0.58
 BERN Titanium - Balpen met een drukmechanisme en heeft een aluminium afwerking. Dit model heeft blauwe inkt. Dit hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.58
Nuance Pennen - Blauwschrijvende aluminium balpen en heeft een metallic uitrstraling met een metalen clip en tussenring. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen logo of tekst erop.
Vanaf € 0.60
Nationaal ouderen fonds