Wat is het juiste relatiegeschenk voor uw bedrijf

Lavista producten

Bent u op zoek naar een passend relatiegeschenk voor uw bedrijf, maar weet u niet hoe uw zoektocht in het uitgebreide assortiment moet beginnen? Wij hebben tips om u op weg te helpen.

Tip 1. Ken uw doelgroep

Weet wie uw klanten en relaties zijn. Om uw klant aan te spreken met een geschenk moet u weten wie uw klant is. Heeft u voornamelijk particulieren klanten of hebt u meer zakelijke klanten. Hebben deze klanten een groot of een klein bedrijf etc. Als u weet wat uw klanten interesseert kunt u daar op inspelen. Een klant zal uw naam beter onthouden als zij zich aangesproken voelen door uw geschenk.

Tip 2. Weet uw doel

Wat wilt u bereiken met het geven van het relatiegeschenk? Wilt u uw bedrijf promoten door naamsbekendheid op te bouwen of wilt u uw bestaande klanten bedanken met een leuk presentje? Bestaande klanten waarderen het als zij een teken krijgen van u, dat u ze dankbaar bent voor de samenwerking.

Tip 3. Wees uniek

Een pen, keycord of notitieboekje krijgen is leuk, maar een unieker product maakt meer indruk. Als u uw klant iets geeft wat ze niet al van een ander bedrijf hebben gehad zorgt dit ervoor dat u opvalt. Zo kunt u er tegenwoordig voor kiezen om een geschenk te geven wat helemaal aansluit op uw branche.

Op de site van Lavista  vind u meerdere verschillende branches met daarbij producten die perfect aansluiten bij uw branche. Voor de zorg, vindt u op onze site bijvoorbeeld een anti-stress hart, een injectiespuit markeerstift en een EHBO setje.

Bij de branche bouw kunt u denken aan een rolmaat met waterpas, een multitool of een simpel maar zeer effectief timmermanspotlood.

Zo is er voor elke branche wat te vinden bij Lavista Relatiegeschenken

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *