Eindejaar wens aan onze klanten

Het einde van 2014 is in zicht en zal snel afgesloten worden om 2015 in te gaan. Wij willen u als team van Lavista Relatiegeschenken, dan ook zeer bedanken voor het vertrouwen in ons en in onze producten in het afgelopen jaar.

Om het jaar af te sluiten met een mooi gebaar hebben wij besloten om het Nationale Ouderen Fonds te steunen. Dit doen wij door het doneren van 100 Kerstdiners. Deze Kerstdiners zijn voor ouderen die met de feestdagen niemand hebben om mee samen te zijn. Deze ouderen worden door het Nationale Ouderen Fonds meegenomen uit eten, zodat ook zij een gezellige kerst hebben.

Wij hopen u ook volgend jaar weer terug te zien en wensen u fijne kerstdagen, een gezellig en knallend oud en nieuw en een gezond en voorspoedig 2015!

 

Eindejaarswens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *