Whitelines Link

Whitelines Link notebook

Soms dan komen er producten voorbij die in hun eenvoud heel speciaal zijn. zo ook het product genaamd Whitelines Link. Dit is een futuristisch notitieblok met grijze bladen waarbij op de hoeken kleine vierkante icoontjes zitten. Waar is dit voor en waarom maakt dit het artikel zo uniek?

Bij het notitieblok kan je een applicatie downloaden, met deze applicatie kan je de foto’s inscannen. Dit werkt door middel van die net genoemde kleine vierkante icoontjes in de hoeken van de pagina’s. Deze kleine icoontjes heeft de applicatie nodig om de positie van de aantekeningen te bepalen. Zo worden de aantekeningen netjes recht gezet. Ook wordt de grijze achtergrond weg gewist zodat je alleen de aantekeningen over hebt.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Dit word in het volgende filmpje gedemonstreerd:

Op het papier staan ook nog 3 kleine icoontjes , een enveloppe, een olifant en een verhuisdoosje. Door het aankruisen van deze blokjes kan de Whitelines Link applicatie zien of je de notitie wilt mailen, op wilt slaan op Evernotes of op wilt slaan in de Dropbox. Dit om het opslaan in de Cloud of het verzenden van je notities nog sneller en makkelijker te maken.

Ook heb je de mogelijkheid je aantekeningen te sorteren in verschillende groepen. Zo houd je de aantekeningen overzichtelijk en kan je je oude aantekeningen makkelijk terugvinden.

Whitelines Link is dus een makkelijke en nieuwe manier om je aantekeningen te maken, te bewaren, te verzenden en terug te vinden op een overzichtelijke plek. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die veel aantekeningen maken voor hun werk. Denk aan mensen die veel onderweg zijn zoals accountmanagers, of mensen die vaak hun aantekeningen onderweg nodig hebben zoals mensen in de bouwbranche. Met Whitelines Link heb je altijd je belangrijke aantekeningen bij de hand, zelfs als je je notitieblok niet in de buurt hebt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *