De nieuwe producten van Lavista Relatiegeschenken

Naamloos

 

Het is nu bijna februari en het jaar is dus alweer een tijdje bezig. Voor Lavista is 2015 interessant van start gegaan met de PSI in Düsseldorf. Op zo’n beurs doen we elk jaar opnieuw ideeën op, en vinden we elk jaar nieuwe producten om onze site te verrijken. Zo hebben we er ook dit jaar weer veel inspiratie opgedaan en zijn we veel nieuwe producten tegengekomen die op de site zijn geplaatst.

We willen met meer dan 3000 nieuwe artikelen het jaar goed in knallen, zo hebben we een geheel nieuwe collectie balpennen op de site staan en maken wij ons langzaam op voor het voorjaar met een aantal leuke paasproducten. Ook in 2015 zijn wij de scherpst geprijsde oplossing voor uw vraag naar relatiegeschenken. Zelfs met de veranderingen in de dollarkoers kunnen wij, door ons goede inkoopbeleid, de beste prijs hanteren. Neem vooral een kijkje op de site en sta versteld van onze lage prijzen en onze nieuwe producten.

Ook in 2015 geldt: Vraag een offerte aan om zeker te zijn van de scherpste prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *