De powerbank als relatiegeschenk

Iedereen heeft weleens een lege batterij gehad van zijn mobiel of tablet wanneer er geen stroom in de buurt was om het apparaat mee op te laden, niet zo handig natuurlijk. Hier is goed op in te spelen als ondernemer, door bijvoorbeeld een bedrukte powerbank aan relaties te geven.

Wat is een powerbank precies?

Een powerbank is eigenlijk een herlaadbare batterij in een handig meeneemformaat. Deze is met een USB-kabel te koppelen aan uw mobiel of tablet wanneer deze leeg is. De powerbank laadt dan het apparaat op zodat u weer snel verder kan werken. De powerbank zelf is ook op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Hoe vaak een powerbank uw apparaat kan opladen ligt aan de hoeveelheid mAh van de powerbank.

Wat is mAh?

De capaciteit van een batterij wordt vaak uitgedrukt in mAh wat staat voor Milliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang (in uren) de batterij een bepaalde stroom (mA) kan geven. Hoeveel mAh de powerbank dus moet zijn ligt aan de batterij van je mobiel. Een Iphone 5 heeft een 1.440 mAh batterij, een powerbank van 10.000 kan deze mobiel ongeveer 6.5 keer opladen. Een tablet heeft vaak een batterij die wat meer energie gebruikt per uur. Om die op te laden wordt dus een powerbank aangeraden die groter is dan 5.000 mAh.

Onze powerbanks kunnen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Klik hier voor ons assortiment powerbanks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *