Papieren draagtassen met full colour bedrukking

papierendraagtassen

Papieren draagtassen: of het nu is om weg te geven als goodiebag of als verpakking voor uw product, een papieren draagtas heeft een luxe uitstraling, zeker als deze bedrukt is met uw logo, tekst of advertentie.

Bij Lavista kunt u papieren draagtassen krijgen met een full colour bedrukking over de gehele buitenzijde van de tas. Zo wordt de draagtas niet zomaar een verpakkingsmateriaal, maar ook een advertentie voor uw bedrijf. De tassen hebben een matte coating, maar zijn ook verkrijgbaar met een glanzende laminering voor een extra luxe uitstraling.

De handvatten van de draagtasjes zijn van touw, en zijn 30 cm lang en 6 mm dik. Deze zijn, evenals de bodem van de tas, verstevigt met karton. De tas is verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen.

Klik hier voor de verschillende papieren draagtassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *