Nieuw bij Lavista: Mybasket en Kratvast

fietsmand

5 miljoen Nederlanders stappen dagelijks op de fiets om de dagelijkse boodschappen te halen. Steeds meer mensen willen ook een mand voor op hun fiets waarmee het halen van bijvoorbeeld boodschappen met de fiets makkelijker wordt.

Mybasket is een fietsmand ter grote van een winkelmandje, die door een makkelijk ophangingssysteem eenvoudig van het stuur af te halen is en ook weer makkelijk aan de fiets kan worden teruggehangen. Deze mand heeft een inhoud van 26 liter en een maximum draagvermogen van 9 kg.

Het leukste aan deze fietsmand is nog wel dat hij volledig gepersonaliseerd kan worden met eigen kleuren en zelfs met uw logo en/of tekst. Ideaal als reclamemiddel dus.  De mand is ook nog eens van 100% recyclebaar materiaal.

Ook handig is Kratvast. Deze beugel is speciaal ontworpen zodat alle A-merk bierkratjes makkelijk op de fiets kunnen worden gezet. Geen geklier meer met verschuivende bierkratjes op het bagagerek dus. Kratvast is ook te bedrukken met een logo en/of persoonlijke tekst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *