Fleecedekens bedrukken

fleecedenkens-blog-plaatje-4-01

Bent u op zoek naar een geschikt en origineel relatiegeschenk voor uw zakenpartners? Met een fleecedeken van Lavista heeft u dit relatiegeschenk gevonden! Fleecedekens zijn overal te gebruiken, zowel op de werkvloer als bij een zakenpartner thuis. Wat is er immers fijner dan om in de avond onder een fleecedeken naar uw favoriete film of serie te kijken?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten fleecedekens die u kunt bedrukken. Het verschil zit hierbij in de vorm van de fleecedekens, de kleur van de fleecedekens en het materiaal waarmee deze gemaakt zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een los fleecedeken, of een fleecedeken in een zakje? Daarnaast kunt u ook nog kiezen of u de fleecedeken wilt voorzien van bijvoorbeeld een logo, een persoonlijke noot of uw bedrijfsnaam.

Het is al mogelijk om een fleecedeken voor nog geen vijf euro te bestellen, waarmee u een erg origineel en relatief goedkoop relatiegeschenk heeft om uw merk te promoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *