branches-bestellen


Relatiegeschenken voor verschillende branches

Het blijkt voor veel organisaties behoorlijk lastig te zijn om geschikte relatiegeschenken te vinden bij de branche waarin zij actief zijn. Wat kunt u zakenpartners en medewerkers bijvoorbeeld geven als u zich met uw organisatie in een branche als het onderwijs of de bouw bevindt? Een fles wijn of een boekt is een vrij standaard relatiegeschenk wat al door veel andere organisaties wordt gegeven. U maakt daarom meer indruk met een origineler relatiegeschenk! Lavista Relatiegeschenken is een aanbieder van zeer uiteenlopende relatiegeschenken, die u in verschillende branches kunt gebruiken.

Naast de relatiegeschenken die bij vrijwel iedere branche passen, zoals een bedrukt badlaken, een ijskrabber of bedrukte Hollandse souvenirs, bieden wij relatiegeschenken die naadloos aansluiten bij een specifieke branche. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan bedrukt gereedschap voor organisaties in de bouw? Het gereedschap zal veel door vakmannen worden gebruikt, waardoor een grote groep mensen het logo van uw organisatie zullen zien. Dit betekent dat het aantal potentiële klanten van uw organisatie toe zal nemen.

Welk relatiegeschenk past bij mijn branche?

In onze webwinkel hebben de relatiegeschenken verdeeld over de verschillende branches waarin onze klanten actief zijn. Naast deze specifieke branches kunt u ook kiezen voor relatiegeschenken die in iedere branche aan zakenpartners te geven zijn. Denk bijvoorbeeld aan bloembollen en zaden, badlakens, keukenartikelen, enzovoorts. Bij relatiegeschenken voor specifieke branches kunt u bijvoorbeeld denken aan een USB-stick voor de IT branche, bedrukt gereedschap voor bedrijven in de bouw, een grote bedrukte liniaal voor bedrijven in het onderwijs, kappersgerei voor kapperszaken, etc. U kunt het zo persoonlijk maken als u zelf wilt!

Online bedrukte relatiegeschenken per branche bestellen

Het bestellen en laten bedrukken van relatiegeschenken die bij uw branche passen, is heel eenvoudig bij Lavista Relatiegeschenken. Kies hiervoor eerst het gewenste relatiegeschenk in ons uitgebreide assortiment. Selecteer vervolgens in welke kleur u de relatiegeschenken wilt bestellen en geef tot slot aan welke tekst of welk logo wij op de relatiegeschenken mogen drukken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bedrukte relatiegeschenken voor uw branche binnen enkele dagen bij u worden afgeleverd. Zo kunt u de relatiegeschenken direct aan uw zakenpartners en medewerkers geven.

Wij raden organisaties aan om de kleur van het relatiegeschenk aan te laten sluiten bij de identiteit en huisstijl van uw organisatie. Kies daarbij voor een opvallend logo, zodat uw relatiegeschenk direct op vallen. Des te opvallender uw relatiegeschenk is, des te groter is ook de kans dat er over uw relatiegeschenk gesproken zal worden. Hiermee vergroot u de naamsbekendheid van uw organisatie.