Evenementen organiserenBreekmunten

Breekmunten

Prijs op aanvraag

Pannos Oordopjes (Kobalt) Blauw

Pannos Oordopjes

Onbedrukt € 0.30 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.55 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.29

Waaier Stilo | Kobalt Blauw |

Stilo Waaier

Onbedrukt € 0.33 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.58 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.31

Remo Poncho Wit

Remo Poncho

Onbedrukt € 0.59 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.00 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.64

Xaloc Zonnebril Geel

Xaloc Zonnebril

Onbedrukt € 0.78 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.97 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.66

Sprinkle Regenponcho Wit

Sprinkle Regenponcho

Onbedrukt € 0.93 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.70 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.95

Campbel Cap Roze

Campbel Cap

Onbedrukt € 1.11 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.38 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.16

Prijs per stuk
€ 0.00€ 1.20
Kleur
(6)
(5)
(4)
(2)
(2)
(5)
(2)
(4)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)

Jongeren en festivals

Jongeren en festivals gaan hand in hand met elkaar! Steeds vaker boeken jongeren festivals voor een lang weekend, waarbij over het algemeen veel gedronken, gefeest en gerookt wordt. Als bedrijf kunt u hier slim op inspelen door bedrukte feestartikelen te verspreiden onder de jongeren. Zeker feestartikelen die op het festival zelf van pas kunnen komen zijn erg geliefd onder de jongeren! Denk aan een aansteker, een fluitje met een safetykoord, een klein spiegeltje om de make-up tijdens het festival bij te kunnen werken, of een poncho voor een festival bij slecht weer.

Lavista relatiegeschenken biedt verschillende producten aan die gerelateerd zijn aan jongeren en festivals. Door deze producten te bedrukken en op een festival voor jongeren uit te delen kunt u uw naamsbekendheid vergroten onder jongeren. Gratis producten worden vrijwel altijd door jongeren aangenomen en zullen daarbij veelvuldig gebruikt worden op het festival.

Feestartikelen voor jongeren laten bedrukken

Het is heel eenvoudig om uiteenlopende feestartikelen te laten bedrukken bij Lavista relatiegeschenken. Selecteer eerst de gewenste feestartikelen voor jongeren uit ons assortiment, kies vervolgens de gewenste kleur en upload tot slot uw logo of bedrijfsnaam om op het feestartikel te laten drukken. Over het algemeen zijn de bedrukte feestartikelen binnen een paar werkdagen gereed, waarbij we deze bij uw bedrijf af kunnen leveren. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit voor originele vormen van marketing!

Overigens zijn de feestartikelen niet alleen geschikt voor jongeren op festivals, maar kunt u deze artikelen ook elders uitdelen. Denk aan andere grote evenementen waar veel jongeren op af komen, zoals een carrièrebeurs of een groot sportevenement.

Pas de feestartikelen aan op het weer

Veel van de feestartikelen in het assortiment van Lavista relatiegeschenken zijn gerelateerd aan de weersomstandigheden bij een festival. Een bedrukte poncho werkt bijvoorbeeld erg goed bij regenachtige omstandigheden, terwijl een zonnebril logischerwijs meer gebruikt zal worden bij een zonnig festival. Door beide soorten feestartikelen te bestellen, bent u altijd voorbereid op de weersomstandigheden tijdens een festival en voorkomt u dat u poncho’s uit moet delen bij een zonnig festival!

Naast het feit dat u bij het bestellen van feestartikelen kunt kijken naar de verwachte weersomstandigheden bij een festival, kunt u eveneens kijken naar de houdbaarheid van feestartikelen. Een poncho met bedrukking zal na een festival niet meer door jongeren gebruikt worden, terwijl een bedrukte zonnebril bijvoorbeeld ook op een feestvakantie nog van pas kan komen. Dit geldt ook voor een bedrukt spiegeltje of een aansteker.