NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Tabletdoekjes » Computerdoekjes (8)

Computerdoekjes

Computerdoekjes kopen - De telefoondoekjes zijn gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide, 220gr/m2. Ze kunnen geleverd worden met een ronde of gekartelde afwerking en worden per stuk verpakt in een polybag. Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare bril mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van micofiber en dus ook geschikt om uw tablet, telefoonscherm en computerscherm mee te reiningen. Levertijd voor deze artikelen is ca. 3 weken na goedkeuring akkoord drukproef. Formaat 23x17.5 cm<p><br /></p>
Vanaf € 0.27

Computerdoekjes

Computerschermen trekken snel en veel stof aan. Het is daarom van groot belang dat het scherm van computer met regelmaat wordt schoongemaakt. Het kan de levensduur van een computer of laptop verlengen, omdat het stof van het scherm wordt verwijderd en daardoor niet in de computer terechtkomt. Uiteraard wordt ook het zicht op het scherm een stuk beter wanneer het scherm met een computerdoekje is gereinigd. Men werkt dus prettiger en effectiever met een schoon scherm.

Het ideale relatieschenk

Wanneer u ondernemer bent in de ICT is een relatiegeschenk als computerdoekjes uiteraard een leuke en passende manier om uw waardering aan uw klanten te tonen. Eigenlijk is het cadeau doen van computerdoekjes voor iedere ondernemer geschikt. Computers zijn per slot van rekening onmisbaar geworden in het bedrijfsleven en dus is dit relatiegeschenk voor iedereen een welkom en praktisch cadeau. Het kiezen voor computerdoekjes als relatiegeschenk is dus in alle gevallen een goede keuze. Niet in de laatste plaats omdat deze computerdoekjes ook voor andere voorwerpen kunnen worden gebruikt.

Meerdere toepassingen

Deze computerdoekjes zijn ook geschikt om een  bril of zonnebril mee schoon te maken, het is dus een ideaal product voor een brildragende computergebruiker. Zo zijn deze computerdoekjes bijvoorbeeld erg handig om mee te nemen bij het autorijden op een zonnige dag. Wanneer u tijdens het rijden een zonnebril draagt en u merkt dat de glazen niet schoon zijn, kunt deze computerdoekjes gebruiken om ze weer schoon te maken. U rijdt daardoor niet alleen prettiger, u verhoogt daarmee ook nog eens de verkeersveiligheid (van uzelf en van anderen). De doekjes zijn ook nog eens geschikt voor telefoons en tablets.

Telefoons en tablets

Schermen van telefoons en tablets blijven niet langer vuil met het gebruik van computerdoekjes. Voor mensen die niet alleen hun computer, maar ook nog eens hun telefoon en tablet vaak gebruiken zijn deze doekjes een mooie uitkomst. De doekjes zijn dus geschikt voor brillen, computers, laptops, tablets en telefoons, kortom: iedereen heeft er baat bij en dus is dit product een relatiegeschenk dat je aan iedereen cadeau kan doen.

Nationaal ouderen fonds