NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Custom made artikelen (2)

Custom made artikelen

Kent u dat gevoel dat u op zoek bent naar een uniek product, in kleine aantallen en met een krappe deadline? Waarschijnlijk wel. Daarom willen wij graag onze oplossing voorstellen Lavista YourChoice! Met onze uitgebreide lavista YourChoice collectie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om onderscheidend te zijn. Omdat wij dit rechtstreeks laten maken in onze fabrieken in China waar we al jaren mee samenwerken kunnen wij u de kwaliteit garanderen. door het combineren van kleuren kunt u een product helemaal custom-made maken.
Stans trolley Napoli - Deze trolleys en kunt u laten bedrukken met uw eigen ontwerp.<p>Dit model is voorzien van een cijferslot en dubbele softwieltjes die u 360 graden kunt draaien. Deze zitten per stuk verpakt in een polybag. De levertijd hiervan is ca. 12 weken.</p>
Vanaf € 23.95
Trolley - Deze trolleys kunt u all over laten bedrukken met uw eigen ontwerp. De binnen zijde van de trolley heeft een chique interieur en is voorzien van een vakje voor uw andere belangrijke spullen. Dit model is ook voorzien van vier dubbele en stillen wielen die je 360 graden kan draaien. Dit model heeft een een cijferslot en dubbele ritsen. De levertijd hiervan is ca. 12 weken.
Vanaf € 32.25
Nationaal ouderen fonds