NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Fleecedekens (77)

Fleecedekens bedrukken

Fleecedeken Yelmo Rood - Deken 80 x 120 cm. Kussen 27 x 24 cm. Anti-Pilling.<p>Dit artikel is geschikt voor kinderen.</p>
Vanaf € 2.94
Huggy deken met hoes - Huggy deken met hoes. Deken in één kleur met handige tas en trekkoord. Afmeting deken 150 x 120 cm. Fleece 200 g/m².
Vanaf € 3.40
Joy Fleeceplaid - Plaid van 100% fleece (240 g/m²). Afm. 152 x 122 cm. Dit fleeceplaid bestaat uit 100 % fleece. De afmetingen hiervan zijn: 152 x 122 cm. 240 gr. Dit model is van goede kwaliteit en is snel te leveren.
Vanaf € 3.91
 MANTA Wit - Kinder fleece deken met een teddybeer. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in andere kleuren.
Vanaf € 3.91
Vanaf € 4.02
Pillowplaid 2-in-1 - Fleecedeken en dit bestaat ook uit 100 % fleece. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit heeft ook een goede kwaliteit.
Vanaf € 4.05
Deken Oranje - Deken. Polar fleece: 180 g/m². Met verwijderbare hengsels.
1500 x 1200 mm
Vanaf € 4.11

Fleecedekens bedrukken

Bent u op zoek naar een geschikt en origineel relatiegeschenk voor uw zakenpartners? Met een fleecedeken van Lavista heeft u dit relatiegeschenk gevonden! Fleecedekens zijn overal te gebruiken, zowel op de werkvloer als bij een zakenpartner thuis. Wat is er immers fijner dan om in de avond onder een fleecedeken naar uw favoriete film of serie te kijken? Daarbij is een fleecedeken erg goed met verschillende andere relatiegeschenken te combineren, zodat u het geheel nog origineler kunt maken.

Tip: laat uw fleecedekens bedrukken om niet alleen een zakelijke relatie te bedanken voor de samenwerking, maar ook te werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Wanneer u een fleecedeken laat bedrukken zorgt u ervoor dat een grote groep mensen uw bedrijfsnaam of –logo zal zien! Daarbij personaliseert u de fleecedekens door deze te bedrukken.

Verschillende soorten fleecedekens bedrukken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten fleecedekens die u kunt bedrukken. Het verschil zit hierbij in de vorm van de fleecedekens, de kleur van de fleecedekens en het materiaal waarmee deze gemaakt zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een los fleecedeken, of een fleecedeken in een zakje? Een fleecedeken bedrukken is heel eenvoudig! U selecteert eerst het juiste model fleecedeken uit ons assortiment, vervolgens kiest u de gewenste kleur en tot slot geeft u aan hoe u het fleecedeken wilt laten bedrukken. Wilt u het fleecedeken bijvoorbeeld voorzien van een logo, een persoonlijke noot of krijgt uw bedrijfsnaam de voorkeur?

Het is al mogelijk om een fleecedeken voor nog geen vijf euro te bestellen, waarmee u een erg origineel en relatief goedkoop relatiegeschenk heeft voor uw zakenpartners. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte fleecedekens u afneemt, des te goedkoper het ook voor u wordt. Daarbij heeft u altijd een fleecedeken achter de hand als u er meteen meerdere bestelt!

Een bedrukt fleecedeken combineren

Een fleecedeken bedrukken is een leuk relatiegeschenk. Toch kan het nog veel origineler! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van een fleecedeken met een fles wijn, een goede film of cd met muziek en een tijdschrift. Zo heeft een zakenpartner alles om zich een lange avond op de bank te kunnen vermaken. Daarbij kan het fleecedeken in de zomer worden meegenomen naar een parkje om te lunchen. Denkt u zich eens in hoeveel mensen uw logo of bedrijfsnaam in dit geval zullen zien.

Zo kunt u zowel uw zakenpartners blij maken met het bedrukken van een fleecedeken, als ook werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid.