NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Geschenksets (29)

Geschenksets bedrukken / bedrukt met logo

 KELLY zilver - Set van metalen balpen met een draaimechanisme en een sleutelhanger met een bijpassend gekleurde logoplaat en zit verpakt in een kartonnen geschenkverpakking. Dit model heeft blauwe inkt. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.47
Appearance Geschenkset - 2-delige geschenkset . Dit is het formaat van A6. dit model zit per set in een doos. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.03
 KOBE Zwart - Set van een bijpassende sleutelhanger en visitekaarthouder. Dit model is per stuk verpakt in zwart geschenkverpakking. Dit model is ook van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.83
Businessgift Deluxe - 3-delige geschenkset van hoogglans metaal en afgewerkt met imitatieleer: een creditcard-/visitekaarthouder, een sleutelhanger met veermechanisme en een blauwschrijvende balpen met draaikliksysteem. Dit zit per set verpakt in een doosje.
Vanaf € 5.43
Luxe gift set Rood - Luxe geschenkset met sleutelhanger, visitekaartjeshouder en pen. De drie artikelen zijn (deels) gemaakt van kunstleer en voorzien van metalen onderdelen.
Vanaf € 5.51
 DORO Zwart - Stijlvolle cadeauset bestaand uit een metalen balpen, sleutelhanger en bijpassende kaarthouder. Dit model heeft blauwe inkt en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 6.69
Vanaf € 6.77
Geschenksets bedrukken / geschenksets bedrukt | goedkope geschenksets kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl

Geschenksets bedrukken


Goedkope geschenksets bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope geschenksets  kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte geschenksets  

            
Online bestellen van etuis met naam of logo kan al vanaf eur 2,59 per geschenkset. Kies uw favoriete geschenkset  en volg het bestelproces. U kunt uw geschenksets  laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie geschenksets bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van geschenksets  en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier