Telefoondoekjes bedrukken / bedrukt met uw logo


Alternatieve Categorieën

Telefoondoekjes

De mobiele telefoon is tegenwoordig onmisbaar voor de meeste mensen. Men gebruikt het product al lang niet meer om enkel mee te bellen of te sms’en. De smartphone fungeert voor vele zakenmensen ook als agenda, mailbox, draagbare computer en talloze andere functies. Veel telefoons hebben dan ook een redelijk scherm dat in de meeste gevallen een aanraakscherm is. Dit scherm wordt veel gebruikt en dient dan ook regelmatig te worden gereinigd, een telefoon oogt dan netter en blijft langer intact. Deze telefoondoekjes zijn daarom onmisbaar voor de gebruiker van een mobiele telefoon.

Massaal aan de man

Telefoondoekjes zijn een prima relatiegeschenk, aangezien vrijwel iedereen over een mobiele telefoon beschikt. Wij bieden u de mogelijkheid om de verpakking van deze telefoondoekjes van een originele boodschap of bedrijfslogo te voorzien. Telefoondoekjes zullen door vrijwel iedereen worden gebruikt die waarde hecht aan een schoon scherm en omdat het aantal gebruikers van smartphones enorm is, kan dit product als promotiemateriaal massaal aan de man worden gebracht. Een unieke mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Multifunctioneel product

Deze telefoondoekjes zijn ook geschikt voor het reinigen van brillen, tablets en computerschermen. Het is dus een multifunctioneel product, waardoor het voor ondernemers nog aantrekkelijk wordt om deze doekjes als relatiegeschenk dan wel promotiemiddel in te zetten. Neemt u daarom contact met ons op om te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn. U vindt de contactgegevens op deze website, u kunt ons bellen, mailen en wij zijn actief op sociale media. Uiteraard staan wij u met alle plezier te woord om uw wensen te bespreken.

Contacteer ons

U kunt op deze website ook vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Daarin kunt u aangeven wat de wensen zijn aangaande dit product. Wij zullen ons beste beentje voor zetten om aan uw wensen te voldoen. Zodra u akkoord gaat met de drukproef, kunt u binnen drie weken de levering verwachten. U beschikt dan over een ideaal relatiegeschenk waarvan u en uw zakenpartners nog veel plezier aan zullen beleven. Een schoon scherm helpt immers bij een heldere blik op uw telefoon.