NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Houten klompjes  » Houten klompje (11)

Houten klompjes bedrukken / bedrukt met logo

Sleutelhanger 1 klompje  - Deze sleutelhanger bevat 1 Klompje en kan gekleurd geleverd worden in blank, wit, blauw, rood, geel, roze en oranje. Dit is een echt hollands relatiegeschenk. afm. Klompje 3,5cm en is ook verkrijgbaar in 4,0cm. De prijs is Incl. een full colour bedrukking op 1 zijde.
Vanaf € 0.73
2 klompjes + magneet - Deze klompjes hebben een magneet aan de onderkant zitten en de klompjes zijn blank geschuurd. De klompjes hebben een afm. van 4cm. Bedrukking op dit artikel is niet mogelijk.
Vanaf € 0.79
2 klompjes + magneet - Deze klompjes hebben een magneet aan de onderkant zitten en kunnen gekleurd geleverd worden in blank, wit, blauw, rood, geel, roze en oranje.  De klompjes hebben een afm. van 4cm. De prijs is Incl. een full colour bedrukking op 1 Zijde.
Vanaf € 1.15
Klompje + pennenhouder. - Dit klompje kan gebruikt worden als pennenhouder  en is leverbaar in de kleur blank geschuurd.  Een erg leuk geschenk om weg te geven. Afm. Klompje 8,5cm. Onbedrukt
Vanaf € 1.19
Klompje + pennenhouder. - Dit klompje kan gebruikt worden als pennenhouder en kan gekleurd geleverd worden in blank, wit, blauw, rood, geel, roze en oranje.. Een erg leuk geschenk om weg te geven. Afm. Klompje 8,5cm. Prijzen zijn Incl. een full colour bedrukking op 1 zijde.
Vanaf € 1.89
Houten klompjes bedrukken | houten klompjes bedrukt | houten klompjes bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl

houten klompjes bedrukken


Goedkope houten klompjes bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope houten klompjes kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte houten klompjes


Online bestellen van houten klompjes met naam of logo kan al vanaf 0,45 cent per houten klompje . Kies uw houten klompje en volg het bestelproces. U kunt uw houten klompjes bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.


Informatie houten klompjes bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van houten klompjes en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier