NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk (1570)

Kantoor en Zakelijk

Cornerclip - Het lichte materiaal met daarop de zuivere reliëfweergave van uw beeldmerk of bedrijfslogo geeft documentatie en zakelijke correspondentie blijvend de gewenste uitstraling. Een handgemaakte gravure geeft een opvallende reliëfweergave van uw naam of logo, waardoor uw brieven en documenten er verzorgd en gedistingeerd uitzien. Laat nu uw paperclip met logo bedrukken.
Vanaf € 0.04
Markclip bedrukt - De Markclip is bij uitstek geschikt om uw logo of bedrijfsnaam kleurrijk en stijlvol weer te geven. Voeg aan alle uitgaande post uw eigen Markclip toe zodat uw dagelijkse correspondentie en drukwerk opvallende extra attentiewaarde krijgen. Deze duurzame roestvrijstalen clips zijn  zeer geschikt voor hergebruik.  de Marklips zijn verpakt per 250 stuks in een representatieve transparante bureau doosje van 100% bio-afbreekbaar materiaal. Om het doosje zit standaard een  witte wikkel. Deze kan ook tegen een meerprijs bedrukt worden zodat u uw boodschap nog meer kunt ondersteunen.
Het door Markclip speciaal ontwikkelde bedrukkingproces is uniek in de wereld. Het stelt ons in staat om de Markclip te bedrukken in 6 kleuren en met full colour bedrukkingen. Er wordt nooit een concessie gemaakt ten aanzien van de kwaliteit. De beste materialen en vakmanschap staan garant voor onze kwaliteit. Levertijd voor dit product is ongeveer 3 weken.
Vanaf € 0.06
Liniaal 15 Cm Oranje - Liniaal 15 cm. Flexibel PP.
200 x 41 mm
Vanaf € 0.09
Liniaal - Liniaal. Polystyreen. 15 cm liniaal met reliëf.
163 x 25 x 3 mm
Vanaf € 0.09
Balpen Twisty Groen - Hard colour balpen met draaimechaniek. Blauwschrijvende kunststof X20 vulling. Vanaf 25.000 stuks andere schrijfkleur mogelijk.
Vanaf € 0.10

Kantoor en zakelijk

Als bedrijf bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uw naamsbekendheid verder uit te breiden. Een van de mogelijkheden om aan uw naamsbekendheid te werken is het bedrukken van kantoorartikelen, zoals creditkaarthouders, rekenmachines en complete setjes voor op het bureau. Door dergelijke artikelen te laten bedrukken zullen bezoekers uw bedrijfsnaam direct zien. Zeker wanneer u samen met andere bedrijven in een kantoorpand zit kan dit interessant zijn. Daarbij zullen pennen, visitekaarthouders en bijvoorbeeld laptophoezen meegenomen worden naar zakelijke afspraken. Door deze artikelen op een bureau te leggen zal het direct opvallen bij anderen.

Verschillende soorten kantoorartikelen bedrukken

Kantoorartikelen worden in verschillende soorten aangeboden binnen het assortiment van Lavista relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan linialen, houders voor een mobiele telefoon, complete geschenksets, enzovoorts. Kies eerst het gewenste kantoorartikel, selecteer vervolgens de gewenste kleur en upload tot slot uw logo of bedrijfsnaam die we voor u op de kantoorartikelen mogen drukken. Over het algemeen worden de bedrukte kantoorartikelen binnen enkele werkdagen op uw kantoor afgeleverd. Zo kunt u de bedrukte kantoorartikelen direct zelf gebruiken of uitdelen aan zakenpartners!

Opvallen met uw bedrukte kantoorartikelen

De kans is erg groot dat u bij een zakelijke bespreking, een grote beurs of een oen dag van uw onderneming een visitekaarthouder bij u draagt. U wilt toekomstige zakelijke partners immers direct uw persoonlijke gegevens kunnen geven, zonder deze op een papiertje te moeten schrijven. Door uw logo op de visitekaarthouder te laten drukken zal niet alleen de toekomstig zakelijk partner uw bedrijfsnaam zien, maar ook anderen die in uw omgeving staan. Wellicht zoeken ze uw bedrijf op en nemen ze eveneens contact met u op voor een nieuwe klus.

Bedrukte kantoorartikelen als relatiegeschenk geven

Veel grote ondernemingen geven hun belangrijkste zakenpartners eens in de zoveel tijd een relatiegeschenk. Vaak kiest men voor een goede fles wijn of een leuke bos bloemen, maar veel origineler is het om zelf een pakket met verschillende relatiegeschenken aan te bieden. Kies bijvoorbeeld niet alleen voor een losse fles wijn, maar combineer dit met enkele bedrukte kantoorartikelen. Zo wordt uw relatiegeschenk nog origineler en kunt u daarbij uw naamsbekendheid vergroten. Of kies voor een bedrukte mok met verschillende soorten koffie of thee. Andere bezoekers van het bedrijf van uw zakenpartner zullen de mok met uw logo zien staan, wat de kans op nieuwe klanten vergroot.

Tip: bestel al uw bedrukte relatiegeschenken bij Lavista relatiegeschenken! Zo hoeft u hier de deur niet meer voor uit.