Gereedschap bedrukken / bedrukt met logo


Balic  Hobbymes Wit
Minimetric Duimstok Wit
Duimstok 1 meter Perfekt 5 naturel
Duimstok 1 meter Perfekt 5 geel
Lumiflash Cob Light Zaklamp Zilver
Grade 5M Meetlint Rood
Universal Rolmaat 3 Meter Gunmetal
Retro Pull Light Lamp Turquoise/rood
Microtool Multitang Antraciet
Columbus Survivalmes Hout
Mag-Lite Solitaire 1-Cell AAA zaklamp Grijs
Maglite 3 cell D Led zaklamp Zwart

Gereedschap bedrukken

Bent u als timmerman, loodgieter of dakdekker actief? De kans is groot dat u dagelijks met uw vaste gereedschap werkt. Daarbij werkt u wellicht niet alleen zelf met dit gereedschap, maar werken ook andere werknemers van uw onderneming hiermee. Om een grotere groep potentiële klanten te bereiken en uw gereedschap niet langer kwijt te raken, kan het heel interessant zijn om gereedschap te laten bedrukken. Het laten bedrukken van gereedschap is mogelijk bij Lavista relatiegeschenken.

Door gereedschap te laten bedrukken zien voorbijgangers voor welk bedrijf u werkt. Daarbij kan het laten bedrukken van gereedschap leuk zijn als relatiegeschenk rond de feestdagen voor uw personeel of voor grote klanten! Door het grote aanbod aan bedrukte soorten gereedschap vindt u altijd een type gereedschap wat aansluit bij de werkzaamheden die uw onderneming uitvoert.

Verschillende soorten gereedschap bedrukken

In het assortiment van Lavista relatiegeschenken vindt u verschillende soorten gereedschappen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een liniaal, een stanleymesje of een rolmaat. Ook multitools, waterpassen en schroevendraaiers zijn bij Lavista relatiegeschenken te bedrukken. Dergelijke gereedschappen zijn praktisch voor iedere werknemer en vormen daarbij een origineel relatiegeschenk! Niet alleen is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten bedrukte gereedschappen, ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een geel stanleymesje, of krijgt een rood model uw voorkeur?

Wanneer u het juiste type gereedschap en de gewenste kleur geselecteerd heeft, kunt u het gereedschap laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een motto van uw onderneming. Des te opvallender u het gereedschap laat bedrukken, des te groter de kans ook is dat anderen dit op zal vallen. Hiermee kan uw klantenkring groeien!

Combineer bedrukt gereedschap met andere relatiegeschenken

Wellicht vindt u een bedrukt hobbymesje of zaklampje alleen niet voldoende als relatiegeschenk voor medewerkers of vaste zakelijke relaties. In dit geval kunt u ervoor kiezen om bedrukt gereedschap te combineren met andere relatiegeschenken van Lavista. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte drinkfles of een leuk shirt! Zeker een drinkfles is voor werknemers niet onaangenaam, als ze een lange dag in de warmte moeten werken. Ook een thermoskan kan erg leuk zijn om als relatiegeschenk te geven aan een werknemer van uw bedrijf.

Door bedrukt gereedschap samen met andere soorten promotiemateriaal online te bestellen wordt dit vaak binnen enkele werkdagen op uw kantoor afgeleverd. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit om uw relatiegeschenken aan te schaffen!