NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Lanyards »  bedrukken (48)

bedrukken

Telefoonkoord - Met sleutelring voor Lanyards
Vanaf € 0.08
Fluitje Colina Groen - Fluitje: 3,5 x 5,5 cm Lanyard 0,7 x 45 cm
Vanaf € 0.21
Lanyard Bidon Zwart -
Vanaf € 0.32
Lanyard Erison Zwart -
Vanaf € 0.39
Lanyard Hold Zwart -
Vanaf € 0.39
Lanyard Neck Zwart -
Vanaf € 0.42
Lanyard Duble Geel -
Vanaf € 0.53
Lanyard Polyester Wit - Polyester lanyard met afneembare, kunststof gesp, metalen haak en veiligheidssluiting.
Vanaf € 0.53
Lanyard geel - Lanyard.Lanyard voor badge, ID-kaart of sleutels. Met veiligheidssluiting volgens EU-voorschriften tegen verstikkingsgevaar. Instelkosten voor tweede locatie vervallen als beide zijden op dezelfde manier worden gedecoreerd. Uitvoeringskosten wel van toepassing.Polyester.
Vanaf € 0.56
Lanyards Briol Geel -
Vanaf € 0.58
Keycord - Omhangkoord met een metalen karabijnhaak. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.60
Keycordsafety  - Omhangkoord met metalen karabijnhaak en een veiligheidssluiting. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.68

Lanyards bedrukken

Een onmisbaar relatiegeschenk is een lanyard, wat ook wel keycord genoemd wordt. In vrijwel ieder promotietasje vindt u deze lanyards, die vaak bedrukt zijn met het logo of de bedrijfsnaam van een organisatie. Bedrukte lanyards zijn eenvoudig te bestellen en daarbij relatief goedkoop promotiemateriaal voor een organisatie! Overigens worden bedrukte keycords niet alleen in promotietasjes gebruikt, maar bijvoorbeeld ook tijdens conferenties of grote beurzen. Hier krijgt iedere bezoeker een keycord met zijn of haar naam en functie, die vaak op een id badge worden afgedrukt. Lavista relatiegeschenken biedt het u allebei: bedrukte lanyards en id badges in verschillende soorten en maten.

Tip: laat ook een logo op het papiertje in de id badge drukken! Vaak kijken bezoekers direct naar de naam en functie van een andere bezoeker, waarbij hun aandacht ook op uw logo of bedrijfsnaam zal vallen. Des te meer bezoekers uw logo voorbij zien komen, des te groter de kans ook is dat u uw klantenkring uit kunt breiden met een nieuwe klant.

Verschillende soorten lanyards bedrukken

Lanyards bedrukken is heel eenvoudig als u kiest voor de bedrukte lanyards van Lavista relatiegeschenken. In ons assortiment vindt u tal van verschillende modellen, die u in uiteenlopende kleuren kunt bestellen. Zo vindt u altijd een bedrukte keycord die qua kleur aansluit bij de uitstraling van uw organisatie. Om bedrukte lanyards te bestellen selecteert u eerst het gewenste model, vervolgens kiest u een kleur en tot slot uploadt u een logo of bedrijfsnaam om op de lanyard te laten drukken. Hierbij geldt dat des te meer bedrukte keycords u in een keer koopt, des te voordeliger het ook voor u wordt. Over het algemeen worden bedrukte lanyards binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd!

Voeg de bedrukte lanyards samen met andere relatiegeschenken

Wanneer u de bedrukte lanyards niet gebruikt bij een conferentie of grote beurs is het aan te raden om de bedrukte keycords te combineren met andere originele relatiegeschenken. U vindt in het assortiment van Lavista relatiegeschenken bijvoorbeeld ook papieren draagtassen die u kunt laten bedrukken. Deze draagtassen zijn ideaal om de verschillende marketingmaterialen in samen te voegen. Daarbij valt uw logo of bedrijfsnaam meteen op, als u deze groot op de draagtas laat drukken.

Tip: combineer een bedrukte lanyard met een bedrukte pen, een pet en bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger in een papieren draagtas. Dergelijke promotiematerialen worden vaak weggegeven door een ontvanger, waardoor uw bedrijfsnaam onder een groter publiek verspreid wordt.

Nationaal ouderen fonds