Bedrukte Lanyards

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 2.28 bij 25 stuks

Lanyards bedrukken

Wil jij lanyards oftewel keycords bedrukken? Dan ben je bij Lavista Relatiegeschenken aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je toffe keycords in diverse kleuren en modellen voor ieder budget. Welke reclameboodschap je ook op de lanyards wilt drukken, wij regelen het voor jou. Keycords zijn dé manier om jouw naam of boodschap snel te verspreiden over een breed publiek. Hoe tof is het als deelnemers aan een beurs of sportevenement allemaal een bedrukte lanyard van jouw bedrijf dragen? Niet twijfelen! Bestellen en bedrukken maar die lanyards. Spread your name!Maes Lanyard Geel

Telefoonkoordneklint (1,3 Cm) Wit

Lanyard Sublimation Duo Set I 301 - Wit
Anquetil  Lanyard Licht Blauw

Subofob Custom Made Sleutelhanger Wit
Neck Lanyard Rood

Duble Lanyard Geel

Kappin Lanyard Wit

Lariat  Lanyard Zwart

Kunel Lanyard Rood

Keycords | 20 mm | Full colour | Snel
Murray  Lanyard Geel

Laura mini sleutelkoord Rood

Neklint 2cm Zwart

Keycord Budget 2 Cm Lanyard Rood

Valmont  Lanyard Geel

Nespon Rpet-Lanyard Wit
Brighton  Sublimatie Lanyard Wit
Kleur


Bedrukte Lanyards

Veel ondernemers kiezen ervoor om lanyards te bedrukken. Lavista Relatiegeschenken staat klaar voor al deze ondernemers. Wij kunnen de keycords bedrukken en naar wens aanleveren in kleine oplage of in grote oplage. U heeft bij ons dan ook ruim de mogelijkheid om het aantal bedrukte lanyards te bestellen die goed past bij wat u nodig heeft. Wilt u de lanyards bijvoorbeeld weggeven op een grote beurs of een drukbezocht evenement? Dan kunt u een grote oplage bedrukte lanyards bestellen. Bent u starter en wilt u bedrukte keycords meeleveren bij de eerste bestellingen die worden geplaatst, als relatiegeschenk? Dan wilt u wellicht liever eerst een kleine oplage proberen. Wij regelen het voor u.

Naast Lanyards kunt u bij Lavista relatiegeschenken ook kiezen voor Skipashouders, Sleuteletuis, of Sleutelhangers.

Waarom keycords laten bedrukken?

Bedrukte keycords zijn erg geliefd. Keycords, of lanyards, zijn praktisch in gebruik en komen daardoor vrijwel iedereen van pas. Kinderen zijn altijd blij met een leuk bedrukte lanyard, maar ook volwassenen maken er graag dagelijks gebruik van. Dit dagelijkse gebruik is natuurlijk ideaal voor u als ondernemer. De bedrukte keycords worden door veel mensen gezien, waardoor deze als promotiemateriaal optimaal effectief zijn.

Lanyards bedrukt met uw logo

Wij kunnen de lanyards bedrukken met uw logo, maar het is ook mogelijk om de keycords te bedrukken met uw bedrijfsnaam. Daarnaast kunnen wij binnen het ontwerp natuurlijk ook een combinatie maken met uw bedrijfsnaam en -logo. Wij leveren de lanyards bedrukt aan met een ontwerp dat gegarandeerd aan al uw verwachtingen voldoet.

Wilt u meer weten?

U kunt ons ruime assortiment lanyards om te bedrukken online bekijken. Bij ieder keycord vindt u meer informatie over het product, zodat u gericht een keuze kunt maken. Natuurlijk kan het zijn dat u toch nog vragen heeft. In dit geval staat onze online servicedesk altijd voor u klaar. Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.