NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Lanyards (72)

Lanyards bedrukken / bedrukt met logo

Layards bedrukken of Keycords bedrukken, voor het goedkoop bedrukken van uw lanyards en keycords ben je bij lavista relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan lanyards die je allemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Kijk snel in ons gehele assortiment en maak snel een keuze uit diverse keycords met veiligheidssluiting en klemgesp.
Lanyard Bidon Blauw -
Vanaf € 0.07
Telefoonkoord - Met sleutelring voor Lanyards
Vanaf € 0.08
Fluitje Colina Zwart - Fluitje: 3,5 x 5,5 cm Lanyard 0,7 x 45 cm
Vanaf € 0.12
Lanyard Hold Zwart -
Vanaf € 0.15
Lanyard Erison Geel -
Vanaf € 0.15
Lanyard Neck Fuchsia -
Vanaf € 0.17
Lanyard (licht) Blauw - Lanyard. Polyester.
20 x 470 mm
Vanaf € 0.20
 SIMPLE LANY Oranje - Lanyard met een metalen haak. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.23
Lanyard Rood - Lanyard. Polyester.
15 x 510 mm
Vanaf € 0.24
Vanaf € 0.25
Salma Wit - Lanyard (1 cm) met karabijnhaak en telefoonkoord.
Vanaf € 0.26
Lanyard Duble Rood -
Vanaf € 0.28
Lanyard Geel - Lanyard. Polyester.
20 x 530 mm
Vanaf € 0.29

Lanyards bedrukken

Veel ondernemers kiezen ervoor om lanyards te bedrukken. Lavista Relatiegeschenken staat klaar voor al deze ondernemers. Wij kunnen de keycords bedrukken en, naar wens, aanleveren in kleine oplage of in grote oplage. U heeft bij ons dan ook ruim te mogelijkheid om een aantal bedrukte lanyards te bestellen die goed past bij wat u nodig heeft. Wilt u de lanyards bijvoorbeeld weggeven op een grote beurs of een drukbezocht evenement? Dan kunt u een grote oplage bedrukte lanyards bestellen. Bent u starter en wilt u bedrukte keycords meeleveren bij de eerste bestellingen die worden geplaatst, als relatiegeschenk? Dan wilt u wellicht liever eerst een kleine oplage proberen. Wij regelen het voor u.

Waarom keycords laten bedrukken?

Bedrukte keycords zijn erg geliefd. Keycords, of lanyards, zijn praktisch in gebruik en komen daardoor vrijwel iedereen van pas. Kinderen zijn altijd blij met een leuk bedrukte lanyard, maar ook volwassenen maken er graag dagelijks gebruik van. Dit dagelijkse gebruik is natuurlijk ideaal voor u als ondernemer. De bedrukte keycords worden door veel mensen gezien, waardoor deze als promotiemateriaal optimaal effectief zijn.

Lanyards bedrukt met uw logo

Wij kunnen de lanyards bedrukken met uw logo, maar het is ook mogelijk om de keycords te bedrukken met uw bedrijfsnaam. Daarnaast kunnen wij binnen het ontwerp natuurlijk ook een combinatie maken met uw bedrijfsnaam en -logo. Wij leveren de lanyards bedrukt aan met een ontwerp dat gegarandeerd aan al uw verwachtingen voldoet.

Wilt u meer weten?

U kunt ons ruime assortiment lanyards om te bedrukken online bekijken. Bij ieder keycord vindt u meer informatie over het product, zodat u gericht een keuze kunt maken. Natuurlijk kan het zijn dat u toch nog vragen heeft. In dit geval staat onze online servicedesk altijd voor u klaar. Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.