NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Markclip & wingclip (4)

Markclip / wingklip bedrukken / bedrukt met logo

Cornerclip - Het lichte materiaal met daarop de zuivere reliëfweergave van uw beeldmerk of bedrijfslogo geeft documentatie en zakelijke correspondentie blijvend de gewenste uitstraling. Een handgemaakte gravure geeft een opvallende reliëfweergave van uw naam of logo, waardoor uw brieven en documenten er verzorgd en gedistingeerd uitzien. Laat nu uw paperclip met logo bedrukken.
Vanaf € 0.04
Markclip bedrukt - De Markclip is bij uitstek geschikt om uw logo of bedrijfsnaam kleurrijk en stijlvol weer te geven. Voeg aan alle uitgaande post uw eigen Markclip toe zodat uw dagelijkse correspondentie en drukwerk opvallende extra attentiewaarde krijgen. Deze duurzame roestvrijstalen clips zijn  zeer geschikt voor hergebruik.  de Marklips zijn verpakt per 250 stuks in een representatieve transparante bureau doosje van 100% bio-afbreekbaar materiaal. Om het doosje zit standaard een  witte wikkel. Deze kan ook tegen een meerprijs bedrukt worden zodat u uw boodschap nog meer kunt ondersteunen.
Het door Markclip speciaal ontwikkelde bedrukkingproces is uniek in de wereld. Het stelt ons in staat om de Markclip te bedrukken in 6 kleuren en met full colour bedrukkingen. Er wordt nooit een concessie gemaakt ten aanzien van de kwaliteit. De beste materialen en vakmanschap staan garant voor onze kwaliteit. Levertijd voor dit product is ongeveer 3 weken.
Vanaf € 0.06
Wingclips bedrukken - De Wingclip paperclip is bij uitstek geschikt voor het promoten van uw logo of bedrijfsnaam in combinatie met uw webadres, zowel op de voor- als achterzijde en in verschillende modellen kunnen wij deze voor u bedrukken. De Wingclip biedt u de mogelijkheid om 18 vellen bij elkaar te houden zonder dat het papier beschadigd.
deze clips leveren wij rechtstreeks vanuit Europa en zijn van een uitstekende kwaliteit.
nergens kunt u deze clips goedkoper bestellen dan bij ons.
Vanaf € 0.10
aXionclip bedrukt - De aXionclip is goedkoop en zijn de meest exclusieve promotionele bedrukte  paperclips op de markt. Zijn grote drukoppervlak en 11 verschillende modellen maken dit product uniek. Deze duurzame roestvrijstalen clip is uitermate geschikt voor hergebruik. Verpakt in een representatieve transparante bureaudoos van 100% bio-afbreekbaar materiaal. Om het doosje zit standaard een wikkel in de kleur wit. Deze kan ook tegen een meerprijs bedrukt worden zodat u hiermee een perfect reclame product schenk aan uw personeel of klanten. Het door Markclip speciaal ontwikkelde bedrukkingproces is uniek in de wereld. Het stelt ons in staat om de Markclip te bedrukken in 6 kleuren en met full colour bedrukkingen. Er wordt nooit een concessie gemaakt ten aanzien van de kwaliteit. De beste materialen en vakmanschap staan garant voor onze kwaliteit. Levertijd voor dit product is ongeveer 3 weken. ze noemen ze ook wel de beste paperclips
Vanaf € 0.11

Markclips / wingklips bedrukken / markclips / wingklips  bedrukt | goedkope markclips / wingklips kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Markclips / wingklips bedrukken

Goedkope markclips / wingklips bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope markclips / wingklips kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte markclips / wingklips   
            
Online bestellen van markclips / wingklips  met naam of logo kan al vanaf 0,04 cent per markclip / wingklip. Kies uw favoriete markclip / wingklip om te bedrukken en volg het bestelproces. U kunt uw markclips / wingklips laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie markclips / wingklips bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van markclips / wingklips en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier