NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Orbit olie & azijn set - Orbit is een stijlvol mond geblazen glazen bol waarin zowel olie als azijn (niet inclusief) bewaard kan worden. Voor de dressing van al uw salades. Geregistreerd ontwerp®
Vanaf € 11.91
Bamboe snijplank - Grote en massieve houten snijplank van bamboe. Dankzij zijn antibacteriële eigenschap is deze snijplank uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten. Uw reclame graveren wij in een hoek van de plank.
Vanaf € 12.27

Olie -en azijnsets bedrukken | olie -en azijnset bedrukt | olie -en azijnsets bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Olie - en azijnsets bedrukken

Goedkope olie - en azijnsets bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope olie - en azijnsets kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte olie - en azijnsets

Online bestellen van olie - en azijnsets met naam of logo kan al vanaf eur 3,86 per olie - en azijnset. Kies uw olie - en azijnset en volg het bestelproces. U kunt uw olie - en azijnsets bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie olie - en azijnsets bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van olie - en azijnsets en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds