NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Keuken artikelen  » Peper & zout molens (21)

Peper en zout stellen bedrukken / bedrukt met logo

Spooky & Spicey - Dit kunnen we bedrukken met uw eigen met uw eigenlogo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 1.44
Peper En Zoutmolen Zilver - Peper en zoutmolen. Roestvrij staal.
ø27 x 153 mm
Vanaf € 2.99
Vanaf € 3.51
Salt & Pepper  - Peper en zoutstel. Dit zit per stuk verpakt in een doosje. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook snel te leveren.
Vanaf € 5.60
 GIRO zilver - Kunststof peper & zoutmolen. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 5.70
Peppermill Pepermolen - Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model heeft ook een goede kwaliteit.
Vanaf € 6.21
 MANNY Zwart - Kunststof peper & zoutmolen. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 8.22
Zout- en pepermolen Willich - Peper en zoutmolen op een zwarte standaard met 2 goede binnenwerken. Uw logo of tekst graveren wij op het RVS vlak. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 12.44
Dual peper en zoutmolen - Dual peper en zoutmolen. Gecombineerde peper- en zoutmolen. Aan de ene kant peper, aan de andere kant zout. Peperkorrels en zout niet inbegrepen. Geleverd in Paul Bocuse geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. RVS.
Vanaf € 13.75
Pepermolen Weida - Pepermolen in een XXL formaat. Van kunststof en RVS en heeft een vulvermogen van 300 gr. Uw logo of tekst graveren wij op het onderste RVS gedeelte. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 14.12

Peper en zout stel bedrukken | peper en zoutstel bedrukt | peper en zout stel bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Peper en zout set bedrukken

Goedkope peper en zout sets bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope peper en zout stellen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte peper en zout sets


Online bestellen van peper en zout stel met naam of logo kan al vanaf eur 1,41 per peper en zout stel. Kies uw peper en zout set en volg het bestelproces. U kunt uw peper en zoutstellen bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie peper en zout sets bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van peper en zoutstellen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier