NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Met Ronson aanstekers maakt u altijd een goede indruk. U kunt de meest unieke Ronson aanstekers laten bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of een combinatie. Lavista Relatiegeschenken bedrukt de Ronson aanstekers volledig naar wens en staat voortdurend garant voor de beste kwaliteit van zowel het product als de bedrukking.

Ronson aanstekers

Zoekt u echt iets bijzonders voor uw relatie en wilt u geen concessies doen op het gebied van kwaliteit en design? Dan kiest u natuurlijk voor een Ronson aansteker. Ronson is één van de grootste producenten van rokersartikelen en heeft een naam opgebouwd in opmerkelijk design. Ronson weet van een alledaags gebruiksvoorwerp als een aansteker een waar kunstobject te maken. Wilt u echt een blijvende indruk achterlaten bij uw relatie? Maakt u dan uw keuze uit één van de schitterende Ronson aanstekers die Lavista u kan leveren.

Per stuk te bestellen

Omdat Ronson aanstekers echt bijzonder zijn, bevinden zij zich qua prijs in een andere categorie dan de aanstekers die voor een groter publiek bestemd zijn. Daarom worden Ronson aanstekers in de meeste gevallen als zeer speciaal en uniek relatiegeschenk gebruikt en zijn deze aanstekers per stuk verkrijgbaar. Uiteraard kunt u er zo veel bestellen als u wilt, maar het is dus ook mogelijk om slechts enkele stuks aan te vragen, eventueel zelf van meerdere modellen.

Niet te bedrukken, toch een prachtig visitekaartje

In tegenstelling tot de meeste producten uit ons brede assortiment van relatiegeschenken, zijn de Ronson aanstekers niet te bedrukken. En waarschijnlijk zult u dat bij het zien van deze kleine kunstwerken ook wel begrijpen. Toch hoeft u niet bang te zijn, dat een Ronson aansteker zijn doel als relatiegeschenk voorbij schiet. In tegendeel zelfs. Met een Ronson aansteker geeft u iets blijvends, waar uw relatie ontzettend veel plezier aan zal beleven en wat hij of zij zeker zal weten te waarderen. Ook zonder opdruk zal uw naam voor altijd verbonden blijven aan dit bijzondere geschenk en zal de Ronson aansteker tot in lengte van dagen dienst doen als prachtig visitekaartje.

Goed bereikbaar voor al uw vragen

Omdat wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en u niet lang wilt wachten op een reactie of informatie over uw bestelling, zijn de medewerkers van onze klantenservice maar liefst 6 dagen per week aanwezig om uw vragen te beantwoorden of u te helpen met het plaatsen van uw order. Onze klantgerichtheid is één van de vele zekerheden die Lavista u kan bieden.

Nationaal ouderen fonds