NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Sleutelhangers  » lampje (85)

Sleutelhangers met lampje bedrukken

Sticky Geel - Kunststof reflecterende sticker Smiley
Vanaf € 0.10
Flatscan Sleutelhanger - Sleutelhanger met een felwit LED lampje. Dit is inclusief celbatterijen. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.27
 TOTTEN Wit - ABS sleutelhanger met plat LED lampje. Dit is inclusief 2 knoopcel batterijen. Dit model is ook snel leverbaar.
Vanaf € 0.28
Radius Sleutelhanger - Sleutelhanger met een zaklampje en is voorzien van een felwit LED lampje. Dit is ook inclusief celbatterijen. Dit kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.29
Sleutelhanger Blauw - Sleutelhanger. Met LED lampje. Inclusief 2 CR1220 batterijen.
25 x 60 x 5 mm
Vanaf € 0.29
 SIGNELITE Grijs - LED zaklampje met een sleutelhanger . Dit is inclusief 3 knoopcel batterijen. Dit is ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Vanaf € 0.32
Key Ring Sleutelhanger - Sleutelhanger met roterende binnenring en een felwitte Led lamp. Dit is inclusief celbatterijen. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.33

Sleutelhangers

Bent u op zoek naar een opvallend relatiegeschenk voor uw zakenpartners? Wellicht bieden sleutelhangers de oplossing! Sleutelhangers kunt u laten bedrukken met een eigen logo of tekst, zodat deze enigszins gepersonaliseerd zijn als u ze weggeeft. Daarbij heeft u de keuze uit een breed scala aan sleutelhangers, uiteenlopend van simpele modellen met een klein metalen plaatje, tot sleutelhangers met munten voor winkelwagentjes. Welk type sleutelhanger krijgt uw voorkeur als relatiegeschenk voor zakenpartners?

Des te meer sleutelhangers u afneemt, des te goedkoper het logischerwijs ook voor u wordt. Zo heeft u voor een scherpe prijs een uniek en origineel relatiegeschenk!

Voordelen van een sleutelhanger als relatiegeschenk

Wanneer u kiest voor bepaalde relatiegeschenken, wilt u dat deze opvallen. Niet alleen bij uw zakenrelaties zelf, maar ook in hun omgeving. U wilt uw naamsbekendheid immers verder vergroten. Met een sleutelhanger slaagt u hier eenvoudig in, omdat veel mensen de sleutelhanger aan hun sleutelbos zullen hangen. Bij het pakken van de sleutels valt de sleutelhanger meteen op! Zeker wanneer u kiest voor een enigszins opvallend model sleutelhanger.

Een ander voordeel aan sleutelhangers als relatiegeschenk, is de relatief lage prijs voor deze producten. Voor nog geen twintig cent heeft u een simpel model sleutelhanger, die u kunt bedrukken met uw eigen logo of een korte tekst. Leuk, om een dergelijk relatiegeschenk cadeau te geven in combinatie met andere relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een sleutelhanger met een fles wijn, een boeket of een mok.

Verschillende soorten sleutelhangers

Sleutelhangers worden in tal van verschillende modellen aangeboden. De meest simpel vorm sleutelhanger heeft een kunststoffen plaatje, waarop een tekst gedrukt kan worden. U kunt ook kiezen voor sleutelhangers in de vorm bijvoorbeeld een wereldbol, een sleutelhanger van doorzichtig kunststof waarachter u een eigen plaatje kunt plakken, een klein bandje als sleutelhanger, enzovoorts.

Naast deze simpele modellen kunt u tevens kiezen voor sleutelhangers die enigszins functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger in de vorm van een flesopener, welke altijd van pas kan komen! Dit maakt het voor een ontvanger des te aantrekkelijker om de sleutelhanger aan een sleutelbos te hangen. Wanneer iemand anders zijn of haar fles opent met de sleutelhanger van uw zakenrelatie, komt dit uw eigen naamsbekendheid ten goede!

Sleutelhangers online bestellen

Het bestellen van sleutelhangers als relatiegeschenk is erg eenvoudig. U kunt zelf een model sleutelhanger uitzoeken en vervolgens een eigen logo of tekst uploaden, om op de sleutelhanger te laten drukken. Combineer de sleutelhangers vervolgens met een ander relatiegeschenk, om te zorgen voor een leuk geheel. Welk model sleutelhanger kiest u?