Tassen bedrukken


Tassen

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw organisatie verder uit te breiden. Veel organisaties kiezen er dan ook voor om promotiemateriaal uit te delen bij beurzen, grote conferenties of bijvoorbeeld op evenementen. Een van de promotiematerialen die u kunt verspreiden is een bedrukte tas! Deze tas kunt u vullen met andere marketingmaterialen, zoals een pen, flyers van uw organisatie en bijvoorbeeld een bedrukte zonnebril. Lavista relatiegeschenken biedt u verschillende soorten tassen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte papieren draagtassen of stoffen tassen.

Tip: een bedrukte tas uit het assortiment van Lavista relatiegeschenken kunt u combineren met een bagagelabel. Niet alleen is een bagagelabel altijd handig om te krijgen, ook kunt u op een bagagelabel uw logo of bedrijfsnaam laten drukken. Iedereen die het bagagelabel ziet, zal dus ook uw bedrijfsnaam of logo voorbij zien komen. Hiermee kunt u uw potentiële klanten vergroten.

Verschillende soorten tassen laten bedrukken

Tassen bedrukken is heel eenvoudig als u kiest voor Lavista relatiegeschenken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tassen. Selecteer het gewenste model, geef aan in welke kleur u de tassen wenst te ontvangen en upload tot slot een logo of uw bedrijfsnaam die we op de tas kunnen drukken. Over het algemeen zijn de bedrukte tassen binnen enkele werkdagen gereed om naar u verstuurd te worden. Zo kunt u de tassen direct zelf gebruiken of uitdelen aan anderen!

Uw klantenkring uitbreiden tijdens een festival

Wanneer jongeren tot uw doelgroep behoren zijn festivals een ideale plek om uw naamsbekendheid uit te breiden. Hier komen veel jongeren die allemaal op zoek zijn naar een leuk feestje en vaak in een goede stemming verkeren. Zij zullen uw promotiemateriaal dan ook graag van u aannemen, zeker als u bruikbare promotiematerialen in uw bedrukte tassen stopt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte zonnebril, een bedrukte poncho of een bedrukte bieropener. Dergelijke bedrukte promotiematerialen hoeven u niet veel te kosten, maar zijn wel erg geliefd.

Zeker een bieropener en zonnebril zullen regelmatig worden uitgeleend aan andere festivalbezoekers die uw bedrukte tasje wellicht niet gekregen hebben. Zo ziet een groot deel van de bezoekers uw logo of bedrijfsnaam! Niet alleen op festivals kan een dergelijke manier van promoten helpen bij het uitbreiden van de naamsbekendheid van uw organisatie, dit geldt bijvoorbeeld ook voor conferenties of grote beurzen. Het is afhankelijk van uw doelgroep, waar u de bedrukte tassen het beste uit kunt delen.