Tijd & Weer


Horloge met bewegende reclamebord Sydney zilver
Klokje met alarmfunctie Palermo zilver
Carewatch Horloge Blauw
Betime D Muurklok Wit
California Weerstation Zilver
Wandklok Rimini paars
Weerstation en klok Ripper mat zilver
Solarwekker Thiva zilver
Boolarm Bamboe Wekker Bruin
Wandklok met half bedrukbaar display Moers grijs
Radiografisch gestuurde wandklok Mittenwalde wit

Relatiegeschenken rond tijd en weer

Hebt u medewerkers die standaard te laat op uw kantoor verschijnen? Zijn er medewerkers die altijd door de regen moeten fietsen om bij hun werk te komen? Geef deze medewerkers een leuk relatiegeschenk rond het weer of de tijd. Denk bijvoorbeeld aan een leuk klokje voor op het bureau, een temperatuurmeter, een timer, een compleet weerstation, enzovoorts. Niet alleen zijn deze producten erg leuk om aan medewerkers te geven bij bepaalde situaties, ook kunt u dergelijke cadeaus als relatiegeschenken voor uw vaste zakenpartners gebruiken. Met relatiegeschenken op het gebied van tijd en weer heeft u cadeaus die niet alleen erg origineel zijn, ook zijn deze cadeautjes erg praktisch. Zeg nou zelf, een weerstation is toch veel leuker dan een traditionele fles wijn of een bos bloemen?

Verschillende relatiegeschenken bestellen

Lavista Relatiegeschenken biedt een breed scala aan relatiegeschenken op het gebied van tijd en weer. Denk aan een thermometer voor aan de muur, een weerstation voor in huis, een klein klokje voor op een bijzettafel of uw bureau, enzovoorts. Veel van deze relatiegeschenken worden in verschillende kleuren aangeboden, zodat u altijd een relatiegeschenk kunt bieden die aansluit bij de kleur van uw organisatie.

De diversiteit aan kleuren is niet het enige voordeel aan de relatiegeschenken van Lavista Relatiegeschenken. Ook is het bij ons mogelijk om veel van deze relatiegeschenken op het gebied van tijd en weer te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Op die manier herkennen anderen uw bedrijf als een zakenpartner uw klokje of weerstation op zijn of haar bureau heeft staan. Dit vergroot niet alleen uw naamsbekendheid, maar ook het aantal potentiële klanten van uw organisatie.

Tip: des te meer bedrukte weerstations en bedrukte klokken u in een keer bij ons bestelt, des te goedkoper het ook voor u wordt per product!

Een combinatie van relatiegeschenken

Wanneer u een bedrukte klok of een bedrukt weerstation alleen niet voldoende vindt, kunt u ervoor kiezen om verschillende relatiegeschenken met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een warme muts, een sjaal en een bedrukt weerstation. Zo heeft een zakenpartner alles in huis om de winter door te komen! Ook is het populair om een pakket te maken met een weerstation en een grote zak met houten blokken. Deze houten blokken kan een zakenpartner zowel in de openhaard gebruiken tijdens de koude winterdagen, als ook in een vuurkorf tijdens een zwoele zomeravond. Het weerstation vertelt hem of haar wanneer het tijd is om het hout te gebruiken.