NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » USB & Computer (556)

USB & Computer

Screencleaner - Deze Sticky Screencleaner is een uitermate geschikt item om full-colour te bedrukken. Het heeft een zachte toplaag om uw scherm te reinigen en een handige plaklaag aan de andere zijde om hem achterop uw telefoon te plakken. Het product is full-colour bedrukt en is verpakt in een pollybag met full-cour bedrukte kartonnen inlay.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken.
Vanaf € 0.23
Mobi Zwart - Plastic mobiele telefoonhouder met display cleaner.
Vanaf € 0.26
Houder Dalos Wit -
Vanaf € 0.27
Telefoondoekjes - Telefoondoekjes gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide, 220gr/m2. Ze kunnen geleverd worden met een ronde of gekartelde afwerking en worden per stuk verpakt in een polybag.Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare telefoon mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van micofiber en dus ook geschikt om uw bril, tablet en computerscherm mee te reiningen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur  meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken na akkoord drukproef. Tegen een kleine toeslag is een snellere levering ook mogelijk.
Vanaf € 0.27
Computerdoekjes - Computerdoekjes gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide, 220gr/m2. Ze kunnen geleverd worden met een ronde of gekartelde afwerking en worden per stuk verpakt in een polybag.Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare computerscherm mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van micofiber en dus ook geschikt om uw bril, telefoonscherm en tablet mee te reiningen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur  meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken. Tegen een kleine toeslag is een snellere levering ook mogelijk.
Vanaf € 0.27
Houder Mita Zwart - Plakkend
Vanaf € 0.32

USB- en computerrelatiegeschenken

In de huidige tijd is het vrijwel onmogelijk om zaken te doen zonder een computer of laptop. Denk aan het versturen van offertes, het betalen van facturen, het plaatsen van orders voor de productie binnen uw organisatie, enzovoorts. Hier kunt u tijdens het uitdelen van relatiegeschenken aan het eind van een project of boekjaar slim op inspelen, door relatiegeschenken rond USB-sticks of computers te geven. Dergelijke relatiegeschenken zullen bij iedere zakenpartner goed van pas komen en zijn daarbij ook nog eens hartstikke origineel! Zeg nou zelf, het is toch veel leuker om bijvoorbeeld een screencleaner te krijgen voor het schoonmaken van uw scherm, dan een fles wijn of een bos bloemen?

Niet alleen zijn originele relatiegeschenken rondom USB-sticks en computers leuker om te krijgen voor een zakenpartner of medewerker, ook dragen dergelijke relatiegeschenken bij aan uw naamsbekendheid. Een zakenpartner zal uw relatiegeschenken sneller aan andere laten zien, waardoor meer mensen uw logo of bedrijfsnaam tegen zullen komen. Of wat te denken van USB-sticks, die regelmatig worden uitgeleend aan anderen.

Relatiegeschenken rond USB-sticks en computers bedrukken

Naast de mogelijkheid om relatiegeschenken op het gebied van USB-sticks en computers los te geven, kunt u er ook voor kiezen om dergelijke relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Selecteer hiervoor eerst het gewenste relatiegeschenk uit ons assortiment, geef vervolgens aan in welke kleur u de relatiegeschenken wenst te ontvangen en upload tenslotte een logo of bedrijfsnaam. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bedrukte USB-sticks of computeraccessoires zo spoedig mogelijk bij u worden afgeleverd. Zo kunt u de relatiegeschenken direct aan uw zakenpartners en medewerkers uitdelen.

Tip: door in een keer een grote hoeveelheid bedrukte USB-sticks of bedrukte computeraccessoires te bestellen bent u voordeliger uit en heeft u direct voldoende relatiegeschenken voor een lange periode.

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Een van de voordelen van bedrukte USB-sticks is dat het heel eenvoudig is om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Maak bijvoorbeeld een leuke foto van uw team of bedrijfspand en plak hier een korte wens of een bedankwoordje op. De foto uploadt u vervolgens op de USB-stick die u aan medewerkers of zakenpartners geeft. Dit maakt het relatiegeschenk nog net iets persoonlijker, wat vaak erg gewaardeerd wordt door anderen.

Naast de mogelijkheid om bedrukte USB-sticks of bedrukte computeraccessoires aan medewerkers en zakenpartners te geven kunt u er logischerwijs ook voor kiezen om dergelijke producten als promotiemateriaal te gebruiken. Deel bijvoorbeeld bedrukte screencleaners uit tijdens een grote computerbeurs waar u met uw bedrijf actief bent. Zo vergroot u de naamsbekendheid van uw organisatie!

Nationaal ouderen fonds