NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Vogelhuisje Camo
Vogelhuisje Camo
Vogelhuisje Camo
Vogelhuisje Camo
Vanaf € 12.25

Vogelhuisje Camo

Dit vogelhuisje wilnest Camo is een uniek relatiegeschenk. is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees 40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur donkergroen/olijfgroen. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Artikelnummer52400
BedrukbaarNee
CategorieOp = Op Kerstcadeau artikelen
Vogelhuisjes
Aantal in een doos12
Aantal in een binnendoos1
Product lengte18cm
Product breedte20cm
Product hoogte22cm
AfnamePrijs
24 stuks€ 14.30
50 stuks€ 13.50
100 stuks€ 12.95
250 stuks€ 12.25
Neem contact op voor afwijkende aantallen en bedrukkingen.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vraag vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aan