Bloembollen & Zaadjes

Wanneer een project succesvol is afgerond of wanneer u de medewerkers van uw organisatie aan het eind van het jaar wil bedanken voor de samenwerking, geeft u wellicht een relatiegeschenk. Relatiegeschenken worden in tal van verschillende soorten aangeboden! Denk bijvoorbeeld aan een klassiek relatiegeschenk als een fles wijn of een mooi boeket, of ga voor originelere relatiegeschenken als een bedrukt badlaken, een bedrukte ijskrabber, enzovoorts. Een relatiegeschenk wat ook erg origineel is, zijn bloembollen en zaadjes. U bestelt deze bloembollen en zaadjes heel eenvoudig bij Lavista Relatiegeschenken, zodat u hier de deur niet meer voor uit hoeft te gaan.

De bloembollen en zaadjes zijn niet alleen als relatiegeschenk voor zakenpartners erg leuk, ook medewerkers van uw organisatie zullen een dergelijk cadeau kunnen waarderen. Wie vindt het immers niet fijn als er wat fleurigs op tafel of in de tuin staan? Met dit cadeau draagt u hieraan bij!Bloembollen in stoffen tas
Zaadjes in een stoffen tas
Zaadjes in stoffen tas
Bloembollen in jute tas
Bloembollen in jute tas
Zaadjes in een bakje
Bloembolletjes in een bakje
Zaadjes in houten kistje
Zaadjes in een bakje
Zaadjes in een kistje
Zaadjes in een kippenrek

Het idee achter bloembollen en zaadjes

Hoewel u de link tussen een origineel relatiegeschenk en bloembollen of zaadjes wellicht niet direct ziet, is die link er wel degelijk. Het maakt hierbij niet uit in welke branche u met uw organisatie actief bent of met welke reden u het relatiegeschenk aan een zakenpartner of medewerker geeft. Het idee achter bloembollen en zaadjes als relatiegeschenk is namelijk dat er een vruchtbare bodem is gelegd voor een succesvol vervolg aan de samenwerking. De bloembollen en zaadjes staan in dit geval voor het vruchtbare aspect, waarmee ook nieuwe projecten succesvol kunnen worden afgerond in de toekomst.

Tip: maak de bloembollen en zaadjes tot een persoonlijker relatiegeschenk door hier een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Kies er bijvoorbeeld voor een kaartje met een tekst aan het etiket van de bloembollen en zaadjes te hangen. Zo wordt het cadeau nog leuker om te krijgen.

Bloembollen en zaadjes online bestellen

Het is heel eenvoudig om de bloembollen en zaadjes als relatiegeschenk online te bestellen. Bij Lavista Relatiegeschenken vindt u een groot aantal verschillende soorten! Zo vindt u altijd een type bloem die aansluit bij het karakter van uw organisatie. Kiest u voor een grote en opvallende bloem? Of geeft u juist de voorkeur aan een subtieler type bloem? Welk type bloembol of zaadjes u ook kiest, uw zakenpartners en medewerkers zullen dit originele relatiegeschenk kunnen waarderen.

U kunt de bloembollen en zaadjes los aan een zakenpartner geven, maar dit bijvoorbeeld ook combineren met een fles wijn of andere promotiematerialen.