Auto accessoires bedrukken / bedrukt


Hikal Usb Auto Oplader (Kobalt) Blauw
Parkeerschijf IJskrabber + Winkelwagenmuntjes
Creapark Eco Parkeerschijf Naturel
Ride Zonneschermpjes Voor De Auto Zwart
Veiligheidshamer Baki rood
Pole dubbele auto adapter koningsblauw Koningsblauw
Automap Milena Zwart
Sunshade  Auto Zonnescherm Zilverkleurig
Gamp Alcoholtester Wit
Digitale bandenspanningsmeter zilver
Opbergzak voor autostoelen Zwart
Alles in 1 bandenspanningsmeter zwart, zilver

Auto Accessoires

Bent u op zoek naar een origineel en voornamelijk praktisch relatiegeschenk voor een zakenrelatie, een partner of uw medewerkers? Wellicht biedt een van onze auto accessoires de uitkomst! Een auto accessoire komt altijd van pas, zeker als u bijvoorbeeld kiest voor een handige ijskrabber, een profielmeter of een parkeerkaart. Dit is niet alleen erg praktisch voor de ontvanger van uw relatiegeschenk, het kan ook nog eens helpen bij het verspreiden van uw bedrijfsnaam onder familie en vrienden van uw zakenrelatie. Een ijskrabber wordt vaak in de auto gelegd, waardoor ook anderen in de auto deze ijskrabber met uw logo kunnen bekijken. Dit geldt ook voor soortgelijke auto accessoires als relatiegeschenk! Zo heeft u een uniek en origineel relatiegeschenk voor uw partners, waar u zelf ook van kunt profiteren.

Verschillende soorten auto accessoires

Er zijn verschillende soorten auto accessoires die u als relatiegeschenk aan partners zou kunnen geven. In ons assortiment vindt u een zeer groot aanbod aan relatiegeschenken, die praktisch en functioneel zijn. Naast de parkeerkaart, de parkeerkaarthouder, een profielmeter of een ijskrabber, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een luchtverfrisser of bijvoorbeeld een sleuteletui. Het voordeel van een sleuteletui is dat de ontvanger deze vaak in zijn of haar broekzak zal dragen, waardoor een sleuteletui met uw logo ook op zal vallen bij collega’s of familie van de ontvanger. Daarbij kan het leuk zijn om iets extra’s in een sleuteletui te doen, zoals een waardebon, een dinercheque, enzovoorts. Voor welke combinatie van relatiegeschenken kiest u?

Wist u dat het tevens mogelijk is om uw relatiegeschenk in de vorm van een auto accessoire te laten bedrukken? Kies bijvoorbeeld voor een ijskrabber met het logo van uw bedrijf of een korte tekst, een slogan of uw motto. Dit maakt uw relatiegeschenk een stuk persoonlijker en zorgt daarbij voor de verspreiding van uw bedrijfsnaam.

Stel een pakket met relatiegeschenken samen

Veel ondernemers vinden een auto accessoire als relatiegeschenk leuk, maar niet voldoende om bijvoorbeeld rond de jaarwisseling te geven. U kunt er daarom tevens voor kiezen om de auto accessoire te combineren met een aantal andere relatiegeschenken. Kies bijvoorbeeld een ijskrabber in combinatie met een goede fles wijn of likeur, welke uw zakenpartner warm kan houden tijdens de koude dagen.

Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een waardebon voor een wellnesscentrum in combinatie met een ijskrabber, onder het mom van een ‘frisse start’ in het nieuwe jaar. Dergelijke relatiegeschenken komen altijd van pas!