Lucifers bedrukken

Als ondernemer bent u waarschijnlijk voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het aantal klanten van uw onderneming verder uit te breiden. Hoe zorgt u er momenteel voor dat uw naamsbekendheid en omzet groeien? Er zijn verschillende manieren om uw klantenkring op een slimme manier uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken en uitdelen van pennen van uw onderneming, het bedrukken van andere kantoorartikelen, het uitdelen van bedrukte aanstekers, enzovoorts. Wist u dat het zelfs mogelijk is om lucifers te bedrukken? Lucifers zijn voor iedereen bruikbaar! Gebruik de lucifers om kaarsen aan te steken, om een sigaret op te steken, enzovoorts. Kortom, bij bedrukte lucifers heeft iedereen baat.

Lucifers online laten bedrukken

Er zijn verschillende webwinkels die de mogelijkheid bieden om lucifers te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of een korte tekst. Lavista Relatiegeschenken is een van deze aanbieders! Wij maken het mogelijk om nagenoeg iedere gewenste tekst op de lucifers te bedrukken, zodat u op een slimme manier aan het vergroten van uw naamsbekendheid kunt werken. Een groot voordeel aan het online bedrukken van lucifers is dat het u niet veel hoeft te kosten en dat u de deur niet uit hoeft te gaan om de bedrukte lucifers te bestellen. Wij zorgen er na het bestellen van de bedrukte lucifers voor dat deze zo snel mogelijk op uw kantoor worden afgeleverd.

Het bestellen van bedrukte lucifers is bij Lavista Relatiegeschenken heel eenvoudig. U selecteert de gewenste lucifers, upload vervolgens een tekst of bedrijfsnaam en kunt de lucifers vervolgens bestellen. Doorgaans geldt dat des te meer bedrukte lucifers u in een keer bestelt, des te goedkoper het ook voor u wordt.

Bedrukte lucifers in een kerstpakket geven

Enkel bedrukte lucifers geven aan zakenpartners wordt door veel mensen als enigszins beperkt gezien. Wat kunt u immers alleen met bedrukte lucifers? Veel leuker is het om de lucifers die u besteld heeft te combineren met verschillende andere artikelen in een leuk kerstpakket. Combineer de bedrukte lucifers bijvoorbeeld met een aantal kaarsen, een goede fles wijn en kerstkransjes. Zo heeft u een compleet pakket wat u aan zakenpartners of de medewerkers van uw organisatie kunt geven. Des te originelers een kerstpakket wordt, des te groter is ook de kans dat anderen nog over uw kerstpakket praten. Het kan leuk zijn om uw kerstpakketten te voorzien van een persoonlijke boodschap. Dit zou u op de lucifers kunnen drukken, gecombineerd met uw logo of bedrijfsnaam op andere artikelen.