Lucifers bedrukken? | Bekijk de opties


Lucifers in doosje
25 Lucifers in doosje
Lucifers 100% eco

Luciferdoosje bedrukken

Een luciferdoosje bedrukken en uitdelen aan klanten of zakenrelaties is een leuk gebaar. Je hoeft niet altijd groots uit te pakken om je bedrijf te promoten. Lucifers bedrukken is een typisch voorbeeld van een relatiegeschenk als aardigheidje. Het is bovendien een aardigheidje dat praktisch is in gebruik. Bijvoorbeeld om een kaars mee aan te steken of om als vervanger van een aansteker te dienen. Luciferdoosjes bedrukken bij Lavista Relatiegeschenken maakt het mogelijk om met vele voorkeuren rekening te houden. Wij voorzien namelijk in een groot en gevarieerd assortiment.

Luciferdoosje bedrukken als goedkoop relatiegeschenk

Luciferdoosjes bedrukken valt bij ons veelal in de categorie relatiegeschenken onder 1 euro en behoort zelfs tot de allergoedkoopste relatiegeschenken. Overigens is het altijd mogelijk om relatiegeschenken te combineren, zoals met aanstekers bedrukken, sigarettendoosjes bedrukken, asbakken bedrukken of kaarsen bedrukken. De laagste prijs van lucifers bedrukken komt beneden € 0,10 euro per stuk uit. Zo sla je voordelig je slag met een authentiek gebruiksmiddel ter promotie van je bedrijf en maak je goedkoop reclame.

Kleine of grote afname

Lucifers bedrukken is bij ons mogelijk vanaf een relatief kleine afname, maar grotere afname is uiteraard ook mogelijk. Bij ons maak je al reclame met luciferdoosjes bedrukken in een aantal van vijfhonderd stuks. Het gaat hier wel om de luxe uitvoering van 100% eco luciferdoosjes waarmee je ook meteen laat zien dat je waarde hecht aan duurzame relatiegeschenken. Bij de overige uitvoeringen van luciferdoosjes bedrukken, geldt dat deze beschikbaar zijn met een afname per vijfduizend stuks.

Variatie in aantal lucifers

Het is misschien een klein detail, maar ook voor wat betreft het aantal lucifers in een doosje bieden wij volop variatie. Er zijn bijvoorbeeld doosjes beschikbaar met vierentwintig of twintig lucifers, maar ook met elf lucifers of vijfentwintig lucifers. Wat betreft de keuze voor deze aantallen geldt dat je daarbij afhankelijk bent van de keuze die je maakt voor een uitvoering en design.

Ruime keuze in design en uitvoering

Er zijn als het om lucifers bedrukken gaat allerlei mogelijkheden ten aanzien van je keuze voor een design en uitvoering. Er zijn bijvoorbeeld rechthoekige doosjes beschikbaar die voorzien zijn van een laatje met daarin de lucifers. Het laatje is uitschuifbaar om zo gemakkelijk toegang te krijgen tot de inhoud. Wil je liever lucifermapjes als relatiegeschenk uitdelen? Ook daarin voorzien wij in ons assortiment en net als bij de doosjes is er ook een ruime keuze aan uitvoeringen betreffende de lucifermapjes.

Bedrukking met digitale print

Wij gebruiken voor het bedrukken van de meeste luciferdoosjes digitale print als druktechniek. Deze optie biedt voor de doosjes en lucifermapjes de meeste mogelijkheden als het gaat om een bedrukking met full colour logo. Digitale print maakt het mogelijk om de afbeelding direct te printen op het relatiegeschenk. Het is bovendien mogelijk om met kleurovergangen te werken of om verlooptinten te bedrukken. Een andere optie die beschikbaar is voor bijvoorbeeld 100% ecologische luciferdoosjes is de tampondruk. Dit is een stempeltechniek die door ons is toe te passen op egale materialen.

Bereken zelf de prijs of vraag een offerte

Wil je weten wat je het kost om lucifers te bedrukken? Je berekent de prijs eenvoudig door het aantal in te vullen en de druktechniek te selecteren. De prijs per stuk is direct zichtbaar net als het totaalbedrag. Daarbij laten wij het totaalbedrag zowel inclusief als exclusief btw zien. Indien gewenst is het mogelijk om een offerte te ontvangen voor luciferdoosjes bedrukken. Als je dat niet nodig vindt, kan je de bestelling direct in je winkelmandje plaatsen en verder winkelen of de bestelling afronden. Heb je verder nog vragen? Wij zijn telefonisch en via de chat bereikbaar.