Vergrootglas bedrukken

Wil je jouw bedrijf of merk onder de loep nemen? Laat dan vergrootglazen bedrukken. Je hebt de keuze uit een vergrootglas met handvat, een uitklapbare loep, een liniaal met vergrootglas, een vergrootglas met lampje en nog veel meer. Ze worden gebruikt voor het lezen van de kleine lettertjes, het inspecteren van kleine insecten of zaden en bij hobby's waar precisie erg belangrijk is. Je kunt het vergrootglas laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere ontwerp opdruk. Met bedrukte vergrootglazen vergroot je niet alleen het beeld van kleine objecten of tekst, maar ook de bekendheid van jouw merk of bedrijf!Loupe Creditcard Vergrootglas Wit

Loupe Creditcard Loep
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 55 x 20

v.a. € 0.48

Loupecompact Loep Zwart

Loupe Compact Loep
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 2.13

Waar worden bedrukte vergrootglazen voor gebruikt?

Bedrukte vergrootglazen worden gebruikt in diverse situaties. Je kunt denken aan het lezen van de kleine lettertjes in de krant, het ontrafelen van kleine lettertypes op verpakkingen, het bestuderen van zaden en ongedierte of het uitvoeren van een hobby waarbij precisiewerk een belangrijk onderdeel is, zoals tekenaars. Maar niet te vergeten zijn ze ook onmisbaar voor mensen met een visuele beperking en slechtzienden of als speelgoed voor kinderen die graag op ontdekking gaan. Deze vergrootglazen met logo zijn dan ook een praktische weggever dat in diverse situaties van pas kan komen.

Vergrootglas laten maken? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je favoriete vergrootglas.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de kleur of kleuren.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur.
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van een vergrootglas met logo.

Wil je meer weten over een vergrootglas?

Wil je meer weten over een vergrootglas of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl of door gebruik te maken van chat!