Vergrootglas bedrukken

Een vergrootglas bedrukken is hoogstwaarschijnlijk niet het eerst waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk. Toch kunnen deze artikelen uitstekend hiervoor gebruik worden, aangezien vrijwel niemand dit geschenk zal verwachten. Wanneer je jouw medewerkers, vrienden, collega’s of relaties dan ook wilt verrassen met een uniek cadeau zijn onze vergrootglazen ideaal. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen uit verschillende varianten en wij raden je dan ook zeker aan om een kijkje te nemen binnen ons assortiment.Loupe Creditcard Vergrootglas Wit

Loupe Creditcard Loep

Onbedrukt € 0.23 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.68 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.36

Loupelight Loep Zilver

Loupelight Loep

Onbedrukt € 1.53 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.11 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.39

Loupecompact Loep Zwart

Loupe Compact Loep

Onbedrukt € 2.60 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.79 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.14

Foldy Loep Zwart

Foldy Loep

Onbedrukt € 2.68 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.81 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.16

Prijs per stuk
€ 0.3€ 2.2
Kleur
(1)
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(3)

Vergrootglas bedrukken

Binnen de webwinkel van Lavista kan je terecht voor een divers aanbod van vergrootglazen in verschillende soorten en maten. Uiteraard zijn onze vergrootglazen van hoge kwaliteit en hiernaast is het mogelijk om deze artikelen te voorzien van een bedrukking naar wens. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zullen zijn om jouw vergrootglas te bedrukken in de hoogste mogelijke kwaliteit. Wacht dan ook niet langer en bekijk onze mogelijkheden direct.

Vergrootglas met logo

Eén van de mogelijkheden omtrent een vergrootglas bedrukken is door deze te voorzien van het logo van je bedrijf. Wij hebben verschillende kleine vergrootglazen binnen ons assortiment beschikbaar die je bijvoorbeeld uit kunt delen tijdens een evenement of een beurs. Hierdoor laat je jouw doelgroep op een laagdrempelige manier in contact komen met je organisatie en voorzie je ze natuurlijk van een leuk geschenk. Het voordeel hiervan is dat de ontvangers het gevoel hebben alsof ze iets terug moeten geven en dit zorgt er dan ook weer voor dat ze bijvoorbeeld eerder geneigd zullen zijn om contact met je op te nemen.

Keuze uit verschillende soorten vergrootglazen

Op het moment dat je een blik werpt op het beschikbare assortiment hier bij Lavista zal je tot de conclusie komen dat het mogelijk is om te kiezen uit verschillende soorten vergrootglazen. Welke variant je uiteindelijk kiest is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, maar het staat in ieder geval vast dat wij deze artikelen kunnen voorzien van een bedrukking naar wens. Een vergrootglas bedrukken doe je bij Lavista dan ook zonder zorgen en uiteraard kunnen wij je voorzien van meer informatie wanneer je hier behoefte aan hebt.

Ontwerp je eigen bedrukking

Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat je een bepaalde invloed wilt uitoefenen op de bedrukking die wij uiteraard voor je zullen gaan realiseren. Bij Lavista is dit dan ook meer dan mogelijk aangezien jij zelf kunt bepalen hoe wij uiteindelijk jouw vergrootglas gaan bedrukken. Je kunt namelijk zelf aan de slag gaan in onze ontwerpmodule en je eigen bedrukking ontwerpen. Start op een eenvoudige wijze met het uploaden van een afbeelding of logo en dan gaan wij verder voor je aan de slag met het maken van het uiteindelijke ontwerp. Uiteraard zullen wij je een proefdruk toesturen, zodat je kunt controleren of alles naar wens is. Mocht dit niet zo zijn staan wij open voor feedback en zullen wij het ontwerp aanpassen totdat je volledig tevreden bent. Een vergrootglas bedrukken doe je bij Lavista dan ook zonder zorgen.

Heb je vragen over vergrootglas bedrukken?

Wil je meer weten over vergrootglas bedrukken of wil je andere kantoorartikelen bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!