Bedrukte Muismatten

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 2.45 bij 50 stuks

Muismatten bedrukken

Wil jij muismatten bedrukken voor je collega’s of voor je relaties? Dan weet je zeker dat dit relatiegeschenk veel gebruikt zal worden. Het grote voordeel van muismatten is dat deze vaak langdurig gebruikt worden, waardoor de gebruiker continu wordt herinnerd aan jullie relatie. Je bent er dan ook zeker van dat ze jouw (bedrijfs)naam of logo zullen onthouden en dit kan een ware boost betekenen voor je naamsbekendheid. Ook zijn deze artikelen ideaal om bijvoorbeeld weg te geven tijdens een beurs of evenement.Muismat Serfat blauw

Muismat Exfera blauw

Vaniat Muismat Groen

Muismat bedrukken snel
Walin Antibacteriële Muismat Wit
Muismat Roland wit

Chart muismat met kalender Mintgroen
Sublimatie muismat Sulimpad wit
Muismat groot wit
Suborond Sublimatie Muismat Wit
Muismat | Hardtop | All-over opdruk
Kurk muismat Matty beige
Rpet Mousepad Cleaner Anti-Slip Muismat Wit
Subomat Sublimatie Muismat Wit
Brite Mat® muismat met bandmateriaal Zwart
Brite Muismat Zwart
Heli muismat Zwart

Muismatjes bedrukken
Kleur
Muismatten met naam

In iedere organisatie is tegenwoordig wel een computer terug te vinden en vaak zijn dit er veel meer dan één. Een muismat is in dit geval onmisbaar, aangezien deze artikelen het aanzienlijk makkelijker maken om de muis te bewegen. Daarnaast blijft het onderliggende bureau op deze manier beschermd van krassen. Je slaat met muismatten bedrukken dus als het ware twee vliegen in één klap. Werkt de organisatie die je in gedachte hebt alleen met laptops in plaats van desktops? Geen zorgen, want tegenwoordig wordt er ook bij laptops steeds vaker gebruikt van een losse muis. Door te kiezen voor muismatten met naam is het trouwens ook direct mogelijk om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Ideaal toch?

Muismatten met logo

Het fijne aan muismatten is dat deze over het algemeen over een vrij groot oppervlak beschikken. Hierdoor is het uitstekend mogelijk om een groot logo op de muismatten te bedrukken. Je weet dan ook zeker dat jouw logo bij de gebruiker in beeld zal komen en dit is natuurlijk precies hetgeen wat je wilt. Bij Lavista bestel je muismatten met logo in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je uiteraard de keuze uit verschillende kleuren, maar zijn er bijvoorbeeld ook unieke varianten in ons assortiment terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een antibacteriële muismat of varianten die voorzien zijn van een handige steun, waardoor een muisarm kan worden voorkomen.

Bedrukte muismatten ontwerpen

Zoals hebt kunnen lezen is het bij Lavista mogelijk om bedrukte muismatten te ontwerpen met een logo of bedrijfsnaam. Hiernaast is het echter ook mogelijk om een afbeelding op de muismatten te laten bedrukken. Je upload jouw afbeelding naar wens eenvoudig via onze eigen ontwerpmodule. Eventueel kan je ervoor kiezen om deze uit te breiden met een tekst of slogan naar wens. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypen. Mocht het lettertype waar je naar op zoek er nu niet tussen staan is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn in staat om de meeste lettertypes af te drukken.

De kwaliteit van onze muismatten met opdruk

Bij Lavista houden we ons inmiddels al jarenlang bezig met muismatten bedrukken. Onze expertise is gegroeid, maar dat neemt niet weg dat we onszelf niet door blijven ontwikkelen op het gebied van muismatten met opdruk. Er worden namelijk steeds meer nieuwe druktechnieken ontworpen. Uiteraard passen wij deze technieken ook toe en het is dan ook mogelijk om zelf te kiezen welke techniek je voorkeur heeft. Ongeacht welke druktechniek je kiest kunnen wij je verzekeren dat wij jouw muismatten bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer weten over muismatten bedrukken?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over muismatten bedrukken? Twijfel dan geen enkel moment om contact op te nemen met de klantenservice van Lavista. Wij staan iedere werkdag opnieuw voor je klaar en onze medewerkers kunnen niet wachten om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen is eenvoudig en kan direct door te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Stuur dan je vraag door naar verkoop@lavista.nl en dan helpen we je graag verder. In ieder geval mag het duidelijk zijn. Muismatten bedrukken, dat doe je bij Lavista.