NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Muismatten bedrukken (13)

Muismatten bedrukken

Muismat Vaniat Zwart -
Vanaf € 0.50
Mousepad - Mousepad met zachte toplaag.  Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.62
Muismat Rial Rood -
Vanaf € 0.86
Vanaf € 1.09
Heli muismat - Heli muismat. Flexibele muismat voor op het bureau. PU foam.
Vanaf € 1.13
 PICTOPAD Wit - Muismat en is van goede kwaliteit. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.17
Mousepad-insert - Muismat met een harde toplaag en fotohouder. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.17
Muismat Exfera Rood -
Vanaf € 1.18
Mousepad Hausach - Deze muismat kunnen wij volledig bedrukken d.m.v. een digitale druk, we kunnen hier ook foto´s op bedrukken en is ook van goede kwaliteit. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 1.31
Muismat Gong Blauw - Gewatteerd Wrist Rest
Vanaf € 2.24

Muismatten bedrukken

Vrijwel ieder bedrijf werkt met computers, waardoor een muismat onmisbaar is! Niet alleen zijn muismatten handig bij het gebruik van een desktopcomputer, ook bij een laptop kan een muismat goed van pas komen. Veel ondernemers gebruiken namelijk een losse muis bij hun laptop, omdat dit over het algemeen meer gebruiksgemak biedt. Speel in op het gebruik van computermuizen, door muismatten als relatiegeschenk te geven aan zakelijke relaties. Met een relatiegeschenk kunt u zakenpartners bedanken voor de bewezen diensten of een opgezette samenwerking. Daarbij is een relatiegeschenk een simpele manier om uw naamsbekendheid te vergroten! Er zullen immers veel mensen zijn die uw bedrukte muismat zien als zij uw zakenpartner bezoeken.

Verschillende soorten muismatten bedrukken

U kunt een losse muismat als relatiegeschenk geven, maar veel leuker is het om de muismat te personaliseren. Kies er bijvoorbeeld voor om muismatten te bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of een algemene slogan. Muismatten bedrukken is heel simpel tegenwoordig! U selecteert de gewenste muismat in ons assortiment, geeft aan in welke kleur u de muismatten wilt bestellen en upload vervolgens uw logo. De bedrukte muismatten zullen binnen een paar werkdagen bij u worden afgeleverd, zodat u de deur niet meer uit hoeft te gaan voor het aanschaffen van relatiegeschenken.

Bedrukte muismatten worden in verschillende soorten aangeboden. Naast de standaardmuismatten kunt u ook kiezen voor een origineler model. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een muismat met een ingebouwde rekenmachine? Een rekenmachine is net als de muismat onmisbaar voor een ondernemer. Zo weet u zeker dat de bedrukte muismast gebruikt zal worden door uw zakenpartner.

Een bedrukte muismat combineren met usb-sticks

Een bedrukte muismat is van zichzelf al een origineel relatiegeschenk. Nog leuker is het echter om bedrukte muismatten te combineren met andere relatiegeschenken! Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie tussen een bedrukte muismat en een usb-stick? Een usb-stick zal altijd van pas komen en kunt u eveneens laten bedrukken. Daarbij kunt u een persoonlijke boodschap op de usb-stick zetten in de vorm van een klein Word-bestand, een gepersonaliseerde afbeelding, enzovoorts.

Andere mogelijke combinaties die u kunt maken met een bedrukte muismat zijn een muismat met bedrukte mok voor op kantoor of een muismat met een setje pennen. U kunt de verschillende relatiegeschenken in een keer in ons assortiment bestellen. Zo heeft u een origineel relatiegeschenk voor uw zakenpartners, waarmee u direct kunt zorgen voor een grotere naamsbekendheid voor uw onderneming!

Nationaal ouderen fonds