Bedrukte Lippenbalsem

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.53 bij 500 stuks

Lippenbalsem bedrukken

Een lippenbalsem is een fijn product, wat zeker in de winter goed van pas komt. Bij koude temperaturen worden lippen snel droog en dan is lippenbalsem een goede oplossing. Wil je mensen blij maken met een lippenbalsem en deze inzetten als promotiemiddel? Bij Lavista laat je lippenbalsem bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. We bieden een ruim assortiment met daarin allerlei soorten lippenbalsem. Kies er bijvoorbeeld voor om een lippenbalsem stick, bal of schuifdoosje te laten bedrukken. Dit promotiemiddel wordt veel gebruikt en zo vergroot je eenvoudig je naamsbekendheid.Nirox Scalimeter Liniaal Rood

Jolie  Lippenbalsem Zwart

Lippenbalsem Gloss blauw

Frostbalm Lippenbalsem Rood

Deale lippenbalsem stick Wit

Lipbalsem stick Wit

Lippenbalsem Soft blauw

Lippenbalsem, Glanzend

Lipbalsem bal Rood

Lipbalm Cube Lippenbalsem Limegroen

Epson Lippenbalsem Goud

Lippenbalsem in blikje Coeur rood
Lipbalm bal blauw Blauw

Lippenbalsem lanyard donkerpaars

Scarlett  Lippenbalsem Goud

Lippenbalsem Spf20, Glanzend

Lippenbalsem Recycled

Lipbalm Triangle Lippenbalsem Blauw
KleurBedrukte lippenbalsem met logo

Je kunt ervoor kiezen om een lippenbalsem te laten bedrukken met je logo. Zo worden mensen iedere keer wanneer ze hun lippen insmeren, herinnerd aan jouw bedrijfsnaam. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld lippenbalsem sticks, ballen en schuifdoosjes, die ieder een eigen drukoppervlak hebben. Bij een stick laat je bijvoorbeeld je logo op de zijkant van het deksel drukken en lippenbalsem ballen laat je op de bovenkant bedrukken. Bij het kiezen van een lippenbalsem kun je rekening houden met de vorm van je logo. Heb je een langwerpig logo bestaande uit letters? Dan is een stick qua vorm ideaal. Voor een rond logo kun je een lippenbalsem bal kiezen en een vierkant logo past perfect op een schuifdoosje.

Lippenbalsem met opdruk

Je laat lippenbalsems niet alleen bedrukken met je logo, maar je kunt ook voor een ander ontwerp kiezen. Kies bijvoorbeeld een vrolijke print, zodat de lippenbalsem de aandacht trekt of laat het adres van je website op een stick drukken. De meeste lippenbalsems kunnen in meerdere kleuren bedrukt worden, wat ervoor zorgt dat je ook ontwerpen in meerdere kleuren kunt maken. Gebruik je de lippenbalsems als klein bedankje of wil je de deelnemers op je evenement iets wensen? Dat kun je als boodschap op de lippenbalsems laten drukken, eventueel in combinatie met je logo.

Voordelig lippenbalsem laten bedrukken

Bij Lavista laat je lippenbalsem en andere relatiegeschenken voordelig bedrukken. Nergens anders is het bedrukken van lippenbalsem zo goedkoop. Je kunt bijvoorbeeld vijfhonderd lippenbalsems laten bedrukken voor slechts €0,49 per stuk. De prijs van de lippenbalsem hangt af van het model, de techniek en de hoeveelheid kleuren. Onder ieder product zie je duidelijk de prijzen per stuk voor iedere techniek en hoeveelheid kleuren. Ook lees je direct of er instelkosten zijn of niet. Bij Lavista kun je rekenen op scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Bij een grotere oplage gaat de prijs per stuk omlaag, dus je bestelt het beste alle lippenbalsems in één keer.

Lippenbalsem stick met logo

Een klassieke lippenbalsem komt in de vorm van een stick. Deze lippenbalsem is langwerpig en aan de onderkant heb je een draaimechanisme, waarmee je de lippenbalsem uit de houder draait. Lippenbalsem sticks hebben een deksel en je brengt de stick direct aan op je lippen. Van de sticks kun je het deksel laten bedrukken met jouw logo of een ander ontwerp. Afhankelijk van het model lippenbalsem stick doe je dit in enkele kleuren of zelfs in full colour. De lippenbalsem sticks zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Lippenbalsem bal bedrukken

Een ander populair model lippenbalsem is de lippenbalsem bal. De lippenbalsem zit in de onderste helft van de bal en de bovenste helft is het deksel, wat je los kunt draaien. Je kunt de lippenbalsem op je lippen aanbrengen met je vinger. Bij een lippenbalsem bal laat je het deksel, dus de bovenste helft van de bal, bedrukken met jouw ontwerp. Je kiest bijvoorbeeld een lippenbalsem bal in de kleur rood, blauw of goud. In ons assortiment vind je allerlei lippenbalsem ballen, waarvan er altijd eentje bij jouw wensen aansluit.

Lippenbalsems met elegante verpakking

Wil je lippenbalsem inzetten als promotiemiddel en ben je op zoek naar een elegant model? In ons assortiment vind je diverse elegante lippenbalsems. Zo kies je bijvoorbeeld voor een lippenbalsem bal in de kleur goud. De onderste helft van de bal is mat goud en de bovenste helft glimt, wat voor een sierlijke uitstraling zorgt. Liever zilver? Je vindt ook een zilveren lippenbalsem bal. Een andere optie is een lippenbalsem doosje, waarbij het doosje vierkant en glimmend zilver is. Een lippenbalsem stick kun je bijvoorbeeld in een glanzende champagne kleur kiezen, wat zorgt voor een bijzonder elegante uitstraling.

Duurzame lippenbalsems bedrukken

Wanneer je als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel hebt, wil je dat ook graag uitstralen met je promotiemiddelen. In ons assortiment vind je diverse lippenbalsems die een milieuvriendelijke keuze zijn. Kies bijvoorbeeld voor een lippenbalsem stick gemaakt van gerecycled plastic die je laat bedrukken met je logo. Ook leuk: een lippenbalsem stick met een verpakking gemaakt van karton. Deze lippenbalsem heeft een bijzondere uitstraling en valt op. Een derde duurzame optie is een lippenbalsem bal gemaakt van tarwestro, met een neutrale beige kleur. Duurzame lippenbalsems laat je bedrukken met jouw ontwerp, zodat je een mooi promotiemiddel hebt.

Schuifdoosjes met lippenbalsem

Lippenbalsems hebben niet altijd de vorm van een stick of bal, maar kunnen ook in de vorm van een schuifdoosje besteld worden. Dit doosje is gevuld met de lippenbalsem en het deksel kun je heen en weer schuiven om het doosje te openen en sluiten. Je brengt de lippenbalsem op je lippen aan door je vinger te gebruiken. Het voordeel van een doosje is dat het drukoppervlak op de bovenkant egaal is over het algemeen iets groter is dan bij een stick of een bal. Je kunt goed een vierkant ontwerp op de doosjes laten drukken, zoals je logo met daaronder het adres van je website. Schuifdoosjes met lippenbalsem vind je in diverse kleuren.

Lippenbalsem in hoge kwaliteit bedrukken

Wij zorgen er altijd voor dat de lippenbalsem sticks, doosjes of ballen in hoge kwaliteit worden bedrukt. We gebruiken moderne druktechnieken die goed bij het product passen. Ieder product heeft andere mogelijkheden en daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je een lippenbalsem uitkiest. Wil je een ontwerp in full colour laten drukken? Dan is het belangrijk dat je een lippenbalsem kiest waarbij dit mogelijk is, want niet ieder model is hiervoor geschikt. U kunt ook kiezen voor een heel ander relatiegeschenk. Denk eens aan bidons bedrukken, mokken met logo, of bierviltjes bedrukken. Bij Lavista vindt je het allemaal!