Bedrukte Schorten

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 4.53 bij 50 stuks

Schorten bedrukken

Schorten worden op allerlei plekken gebruikt. In de keuken doe je een schort voor om je kleren schoon te houden tijdens het koken en in de horeca dragen medewerkers over het algemeen een schort. Schorten bedrukken kun je dus voor verschillende doeleinden doen. Bedruk schorten met je logo als relatiegeschenk, zodat jouw bedrukte schort in allerlei keukens gedragen wordt. Heb je een restaurant of bar? Dan laat je schorten bedrukken met je logo voor een professionele uitstraling. Zo komen jouw obers en koks netjes voor de dag en maak je extra reclame.Schort Blauw
Lavender Schort Voor Kinderen Rood

Celery Non-Woven Schort Wit

Cocina schort Zwart
Nilo Kleurschort Voor Kinderen Wit
Bar Schort Bordeaux Rood

Chilli 100% Katoenen Schort Licht Groen

Giada katoenen kinderschort Wit

Chicory Multifunctioneel Schort Naturel
Zimbro Gerecycled Katoenen Schort Naturel

Reeva katoenen schort Khaki Chroom Khaki

Curry Schort Van Katoen En Polyester Blauw

Rosemary Bar Schort Van Katoen En Polyester Wit

Naeker Bar Schort Van Katoen En Polyester Zwart
Chives Schort Van Katoen En Polyester Zwart

Ginger Schort Van Katoen En Polyester Blauw

Zora verstelbaar schort bordeaux Bordeaux rood

Viera schort Wit

KleurSchorten met logo bedrukken

Bij Lavista laat je schorten bedrukken een ontwerp naar keuze. In veel gevallen wordt ervoor gekozen om het schort met een logo te bedrukken. Dit zorgt namelijk voor extra zichtbaarheid van je logo en komt de naamsbekendheid van je bedrijf ten goede. Ieder schort heeft eigen opdrukmogelijkheden, zoals borduren en transferdruk, waarbij er altijd ruimte is voor een bedrijfslogo. Let er bij het kiezen van een schort goed op dat je er eentje kiest in een kleur die past bij je huisstijl. Wanneer je logo zwart of wit is, kun je de schorten in een andere kleur uit je huisstijl kiezen of juist voor een klassieke zwartwit-look gaan. Is je logo gekleurd? Dan doe je er goed aan om een schort in een rustige kleur te kiezen.

Barschorten bedrukken

Barschorten worden veel in de horeca gedragen. Deze schorten gaan alleen over het onderlichaam en zien er als het ware uit als een rok. Zeker door obers wordt dit type schort veel gedragen. Bij Lavista kies je uit verschillende barschorten, bijvoorbeeld een langer of korter model. Ook qua kleuren heb je meerdere opties. Barschorten kun je bij ons onbedrukt bestellen, maar ook met een opdruk. Met de techniek zeefdruk kunnen ontwerpen bijvoorbeeld in maximaal drie kleuren op de barschorten gedrukt worden en met de transferdruk kunnen dat vier kleuren zijn. Je bedrukt de voorzijde, het vak of allebei.

Schorten bedrukken voor in de horeca

In de horeca zijn schorten onmisbaar. Zowel koks als obers en barpersoneel hebben een schort voor. In de bediening is een barschort handig, terwijl je in de keuken beter voor schorten kiest die ook het bovenlichaam deels bedekken. In de bediening biedt een schort ruimte om een notieblok of portemonnee te bewaren. Met bedrukte schorten straalt jouw personeel professionaliteit uit en zorg je ervoor dat je bedrijfsnaam en logo goed zichtbaar zijn. Zo vergroot je je naamsbekendheid onder je doelgroep en zorg je voor een professionele indruk. Kies ervoor om de naam van jouw restaurant, bar of koffietent op de schorten te laten drukken.

Schorten bedrukken als relatiegeschenk

Niet alleen in de horeca komen schorten van pas, maar ook thuis in de keuken is het een handig item. Heeft jouw bedrijf te maken met eten of keukengerei? Dan zijn bedrukte schorten een origineel relatiegeschenk. Je deelt de schorten met logo uit onder je medewerkers en relaties om zo je naamsbekendheid te vergroten. Iedere keer wanneer ze koken voor gasten, is jouw logo weer in beeld. Daarnaast zorg je er ook voor dat je bedrijf niet vergeten wordt door je relaties, omdat ze bij ieder gekookt gerecht jouw logo weer even zien.

Verschillende kleuren schorten

Bij Lavista vind je schorten in allerlei kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwarte schorten met daarop een wit gedrukt logo als relatiegeschenk. Op een zwart schort zie je vlekken minder snel en een in wit gedrukt logo valt zo goed op. Wil je juist dat de schorten altijd schoon zijn en vlekken direct opgemerkt worden? Voor koks zijn de witte schorten bijvoorbeeld populair. Je kunt ook kiezen voor vrolijke kleuren schorten die bij je huisstijl passen. Geef je bediening bijvoorbeeld een rood, blauw of groen schort met daarop het logo van jouw horecagelegenheid.

Kleurschorten voor kinderen bedrukken

Schorten zijn niet alleen voor volwassenen, maar kunnen ook door kinderen gedragen worden. Zo kunnen kinderen mee helpen in de keuken en leer je ze vanaf jonge leeftijd al koken. Ook wanneer je samen in het weekend een taart of koekjes bakt, is een schort handig. Je kiest bijvoorbeeld voor een vrolijk rood met geel schort waarop je jouw logo laat drukken. Een extra leuk schort voor kinderen is het kleurschort. Op dit schort staat een kleurplaat die ze met de daarbij geleverde markers in kunnen kleuren. Zo doe je een leuke kleuractiviteit cadeau én komt je schort daarna van pas bij het bakken.

Schorten met opdruk

Op een schort kun je allerlei ontwerpen laten drukken. Afhankelijk van het model schort kun je in bijvoorbeeld drie kleuren of in full colour een ontwerp op de schorten laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor je logo op het vak en voor een andere print op de zijkant. Je kunt spelen met een passende spreuk, een vrolijke print of juist een grappige afbeelding of het vakje. Houd rekening met de drukmogelijkheden van het schort dat je hebt uitgekozen bij het ontwerpen en zorg ervoor dat het past bij je huisstijl. Zo worden je bedrukte schorten herkenbaar en maak je de beste reclame.

Diverse soorten schorten bedrukken

Bij Lavista vind je diverse modellen schorten die je kunt laten bedrukken met een logo of ander ontwerp. Voor in horecagelegenheden kies je bijvoorbeeld voor een lang of kort barschort, we verkopen verschillende schorten voor in de keuken en ook voor kinderen vind je schorten in de juiste maat. Over het algemeen zijn schorten verstelbaar aan de achterkant en bij diverse modellen kun je ook de lengte rondom de nek verstellen. Je kiest het juiste model schort door goed na te denken over de behoeften van je doelgroep. Is het bijvoorbeeld nodig dat het schort het bovenlichaam bedekt? Moet het verstelbaar zijn of juist een vakje hebben?

Verschillende materialen

Wanneer je schorten om te bedrukken uitzoekt, let je niet alleen op de kleur en het model, maar ook op het materiaal waarvan het schort gemaakt is. Je kiest bijvoorbeeld voor een non-woven schort, wat gemaakt is van kunstvezels. Liever echt katoen? Dan kies je voor een 100% katoenen schort dat licht van kleur is, maar waarbij je de kleur van het randje kiest. Je vind in ons assortiment ook schorten van polyester of een mix van polyester en katoen. Alle schorten kunnen bedrukt worden met je logo of een ander ontwerp naar keuze.