NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Frisbees (17)

Frisbees bedrukken / bedrukt

Frisbees kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze frisbees zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte frisbees bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.
Frisbee mini 10 cm. Wit - Frisbee mini ø 100 mm. maximaal te bedrukken in één kleur
Vanaf € 0.24
Frisbee Watson Groen - Frisbees zijn leverbaar in diverse kleuren.
Vanaf € 0.43
Opvouwbare Frisbee Oranje - Opvouwbare frisbee. 190T polyester. Wordt geleverd in een zakje.
ø250 mm | Hoes: 90 x 90 mm
Vanaf € 0.45
Opvouwbare frisbee Olfen - Opvouwbare frisbee van nylon materiaal. Uw logo of tekst bedrukken wij gecentreerd op de frisbee. Deze frisbees hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.46
Popup Frisbee - Opbvouwbare bylon frisbee in een hoesje. Dit model hebben we ook nog in andere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 0.49
Vouwbare frisbee Groen - Nylon Frisbee, opvouwbaar in hoesje. Bedrukking standaard op frisbee, maar ook op hoesje mogelijk (transferprint). Afm.hoesje: 100x85 mm. Vanaf 5.500 stuks full colour bedrukking mogelijk.
Vanaf € 0.51
Frisbee Geel - Frisbee in diverse frisse kleuren. Groot drukoppervlak, ideale reclame-drager.
Vanaf € 0.52
 ATRAPA Wit - Opvouwbare polyester frisbee in een polyester etui. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.55
Frisbee Kussen Fun Blauw - Deze frisbees zijn leverbaar in diverse kleuren.
Vanaf € 0.57
Taurus frisbee - Taurus frisbee. Stevige frisbee. Conform EN71. PP kunststof.
Vanaf € 0.59
Ufo Frisbee - kunststof frisbee en hebben we ook nog in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.60
Florida frisbee - Florida frisbee. Opvouwbare frisbee met bijpassende opberghoes van 9 x 8 cm. Conform EN71. 210D polyester.
 
Vanaf € 0.61
Frisbee Girox Geel - PP Plastic
Vanaf € 0.68
 SYDNEY Groen - Frisbee en heeft een diameter van 23 cm. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.69

Frisbees bedrukken

Frisbees lenen zich uitstekend voor het bedrukken. De frisbees hebben een mooi rond vlak dat meer dan voldoende ruimte biedt voor een passende reclame. Wat dacht u van een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of de vermelding van uw webadres of webwinkel? Alles is mogelijk als het gaat om het bedrukken van frisbees. Het is natuurlijk een geweldige optie om uw bestaande klanten blij te maken met een goede frisbee. Stop deze als presentje bij iedere verzending vanuit uw webwinkel of geef deze weg aan klanten die een reis via uw organisatie hebben geboekt. Ook kunt u de frisbees natuurlijk weggeven op grote evenementen, zoals bijvoorbeeld de Vakantiebeurs. De ideale gelegenheid om met een frisbee aan te komen natuurlijk.

Een frisbee op maat bedrukken

U kunt bij ons diverse keuzes maken als het gaat om de frisbees die wij kunnen bedrukken voor u. Zo hebben wij kunststof frisbees in diverse designs, wij hebben nylon frisbees die in het bijgeleverde hoesje gevouwen kunnen worden en wij hebben polyester frisbees die worden aangeboden met een polyester etui. U kunt alle specificaties uiteraard bekijken bij de producten zelf. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de vele kleuren waarin wij de frisbee kunnen leveren. Ook als het om de opdruk gaat bieden wij talloze kleur mogelijkheden. U kunt zich door de online kleurenwaaier laten inspireren. Uiteraard staan wij garant voor de duurzame kwaliteit van al onze frisbees.

Zelf ontwerpen of laten ontwerpen

U kunt zelf een ontwerp aanleveren voor de frisbees, zodat wij dit ontwerp vakkundig op de frisbees kunnen bedrukken. Echter, wanneer u geen passend ontwerp heeft en ook geen idee heeft over wat nu verstandig is, dan kunt u ook een beroep doen op onze expertise. Wij hebben een jarenlange ervaring in de signbrance en helpen u graag bij het creëren van het meest unieke, effectieve en doeltreffende ontwerp. U ontvangt van ons altijd eerst een gratis drukproef voordat wij met de grotere productie beginnen. Zo weet u zeker dat u een product ontvangt dat volledig naar wens is, en weten wij zeker dat wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn geweest. Wij streven dan ook dagelijks naar een optimale klanttevredenheid.