Bedrukte Magneten

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.47 bij 500 stuks

Magneten bedrukken

Bij veel mensen thuis hangen er op de koelkast allerlei vrolijke magneten, bijvoorbeeld magneten van een vakantiebestemming of met een leuke print. Bedrukte magneten zijn dan ook een goed promotiemiddel, omdat de magneten vaak in het zicht bewaard worden en mensen dus vaak aan je bedrijf herinnerd worden. Bij Lavista laat je magneten bedrukken met jouw logo of met een ander ontwerp. In ons assortiment vind je magneten in allerlei vormen en kleuren die op verschillende manieren bedrukt kunnen worden. Magneten zijn een voordelig en effectief promotiemiddel wat je goed kunt uitdelen op evenementen of beurzen.Daken Koelkastmagneet  (Kobalt) Blauw

Steelmag Koelkastmagneet Zilver
Woofri Custom Made Koelkastmagneet Naturel
Magneet wit
Fridgy Custom Madekoelkastmagneet Multicolour
Magneet ø 30 mm. Blauw

T-shirt magneet oranje

Magneet 30 x 30 mm. TAMPONDRUK donkergroen

Sylox Magnetisch Notitieblok Oranje

Magneet ø 40 mm. Blauw

Magneet 40/40 mm.

Magnote Notitie Clip Zilver

Memomagnet Round Ø 30 Mm Geel

Memomagnet Round Ø 42 Mm Groen
Magneet rond Wit

Magneet rond Zwart

Yupit Magnetisch Witbord (Kobalt) Blauw

Lure kunststof koelkastmagneet Transparant
Kleur
Bedrukte magneten met logo

Om ervoor te zorgen dat je bedrukte magneten herkenbaar zijn, laat je ze bedrukken met je logo. Je logo is wordt makkelijk herkend en daardoor worden mensen aan je bedrijf herinnerd bij het zien van de magneet. In ons assortiment vind je diverse gekleurde magneten, waarop je een logo in één of meerdere kleuren laat drukken. Let goed op de drukmogelijkheden wanneer je een magneet uitkiest, zodat dit aansluit bij je wensen. Sommige magneten hebben een achtergrondkleur en zijn daardoor ideaal voor alleen een logo, terwijl andere magneten juist geschikt zijn voor een grotere full colour print. Je kiest een kleur magneet uit die past bij je huisstijl en logo.

Magneten met opdruk

Magneten laat je niet alleen met een logo bedrukken, maar ook met een andere print. Wil je je medewerkers bedanken voor hun inzet? Dan kun je een boodschap op de magneten drukken om je medewerkers te bedanken. Je kunt ook kiezen voor een vrolijke print of een motiverende spreuk die je in full colour op een magneet kunt drukken. Kies voor een mooi ontwerp, zodat je magneet de aandacht trekt en de reclame hierdoor ook beter werkt. In ons assortiment vind je allerlei vormen magneten en dus kies je eenvoudig voor een model dat aansluit bij je boodschap of bedrijf.

Voordelig magneten laten bedrukken

Bij Lavista laat je magneten voordelig in hoge kwaliteit bedrukken. Een bepaald model magneet is bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf €0,46 per stuk bij een oplage van vijfhonderd stuks. Je laat nergens goedkoper magneten bedrukken. Ieder model magneet heeft een eigen prijs, die beïnvloed wordt door de druktechniek, de hoeveelheid drukkleuren en de oplage. Bij een grotere oplage betaal je een lagere prijs per magneet en betaal je maar één keer instelkosten. Ook wanneer je kiest voor een opdruk in één kleur is dat goedkoper dan meerdere kleuren. Je vindt bij ieder product een duidelijk prijsoverzicht per druktechniek.

Verschillende vormen magneten

Magneten zijn leverbaar in allerlei vormen en maten. Je kiest bijvoorbeeld voor een vierkante of ronde magneet met een achtergrondkleur waarop je je logo of print laat drukken. Zoek je een leuke magneet voor een sporttoernooi? Dan kies je voor magneten in de vorm van een oranje T-shirt, waarop je je logo laat drukken. In ons assortiment vind je ook epoxy magneten waarbij je zelf de vorm bepaalt. Deze magneten kunnen in full colour bedrukt worden. De meeste magneten in ons assortiment zijn gemaakt van kunststof, maar je kiest bijvoorbeeld ook voor een originele magneet van hout.

Magnetisch notitieblokje met logo

Wil je een nuttige magneet cadeau doen? Dat kan met de magneet in de vorm van een notitieblokje. Boven het notitieblokje is de magneet oranje en dit gedeelte laat je bedrukken met jouw ontwerp. Zo hebben mensen altijd een papier bij de hand om een notitie te maken. We verkopen ook magneten die tegelijkertijd een whiteboard zijn, waarop je notities kunt maken. Een grotere whiteboard magneet wordt geleverd inclusief stift en heeft alle dagen van de week met schrijfruimte. Zo kun je belangrijke afspraken in de familie iedere week noteren op de koelkastmagneet, zodat niemand deze vergeet.

Gekleurde magneten bedrukken

Wanneer je op de magneten enkel je logo wilt laten drukken, is het een goed idee om voor een gekleurde magneet te kiezen. Zo valt je magneet op en heb je een vrolijke achtergrond voor je logo. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren magneten in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een kleur uit je huisstijl of een kleur die goed bij je bedrijf past. Zo heeft je magneet een duidelijke uitstraling en een huisstijlkleur helpt bij de herkenbaarheid. Magneten zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, geel, blauw en groen, waarbij je zelfs kunt kiezen uit verschillende tinten.

Magneten in full colour bedrukken

Magneten kunnen in enkele kleuren met een logo worden bedrukt, maar ook in full colour met een ontwerp naar keuze. Door voor full colour magneten te kiezen, heb je meer mogelijkheden qua ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld een gekleurde print of zelfs een foto op de magneten laten drukken. Een ontwerp in full colour kan bijvoorbeeld door middel van digitale print op de magneten gedrukt worden. Een andere mogelijkheid is de techniek doming, waarbij een sticker voorzien wordt van een stevige coating. Bij magneten die in full colour bedrukt kunnen worden, kun je al je creativiteit kwijt in het ontwerp.

Magneten zijn een voordelig promotiemiddel

Magneten zijn ideaal om in te zetten als promotiemiddel, omdat ze erg voordelig zijn. Je kunt de bedrukte magneten dus prima gratis uitdelen aan bezoekers op een evenementen of klanten in je winkel. Een leuke magneet nemen mensen graag mee naar huis en deze hangen ze bijvoorbeeld op de koelkast. Iedere keer wanneer er iemand langs de koelkast loopt, maak je reclame met je bedrukte magneet. Niet alleen de bewoners van het huis zien de magneet, maar ook de visite zien je reclame. Bedrukte magneten zijn een voordelige manier om reclame te maken die lang meegaat. De bedrukte magneet kan namelijk jarenlang op de koelkast hangen.

Magneten in hoge kwaliteit bedrukken

Bij Lavista zorgen we altijd voor een opdruk in hoge kwaliteit. Het hangt af van het type magneet welke druktechnieken het meest geschikt zijn en daar houden we rekening mee. Zo komt jouw ontwerp goed tot zijn recht. Magneten kunnen bijvoorbeeld in full colour bedrukt worden met de techniek digitale print. Om enkel een logo in één kleur op een gekleurde magneet te drukken, is juist de techniek tampondruk geschikt. Magneten kunnen niet alleen bedrukt geleverd worden, maar je kunt ook kiezen voor onbedrukte magneten. Je kunt ook op heel andere relatiegeschenken drukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een horloge met logo, een bedrukte handdoek of een tas met logo?