NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Pasjeshouder (49)

Creditcardhouders bedrukken / bedrukt met logo

Transparant Insteekhoesje - Transparant insteekhoesje voor kaartjes tot 10,5 x 8,5 cm (exclusief). Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.10
 GUARDIAN Rood - Anti skimming kunststof kaarthouder voor een (bank) pas. Het metalen deel is om het skimmen te voorkomen. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.26
Badgehouder  Wit - Bankpashouder.
ø34 x 9 mm
Vanaf € 0.32
Promocard Kaarthouder - PVS kaarthouder. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is licht in het gewicht en superplat. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.38
 DOUBLE GUARDIAN Rood - Anti skimming kunststof kaarthouder voor een (bank) pas. Het metalen deel is om het skimmen te voorkomen. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.44
 PROTECTOR Blauw - Anti skimming kunststof kaarthouder voor een (bank) pas. Het metalen deel is om het skimmen te voorkomen. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.47
Creditcardhouders bedrukken | Creditcardhouders bedrukt | Creditcardhouders bestellen Lavistarelatiegeschenken.nl

Creditcardhouders bedrukken


Goedkope creditcardhouders bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse Creditcardhouders kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte creditcardhouders


Online bestellen van creditcardhouders kan al vanaf 0,31 cent per creditcardhouder. Kies uw creditcardhouder en volg het bestelproces. U kunt uw creditcardhouders bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie creditcardhouders bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van creditcardhouders, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier