Kledinghangers bedrukken

Wil je jouw merk op een slimme manier in de schijnwerpers zetten of de professionaliteit van jouw kledingwinkel een upgrade geven? Laat dan kledinghangers bedrukken. Ze maken het mogelijk om kleding thuis op te hangen in de kast of om kleding op een fraaie manier te presenteren in winkels. Van goedkope kledinghangers tot houten kledinghangers met prachtige uitstraling, wij hebben voor alle kledingstukken een perfecte hanger. Je kunt de kledinghangers laten bedrukken of graveren met een logo, naam of eigen ontwerp. Of je ze nu weggeeft na aankoop in een winkel of als relatiegeschenk, gepersonaliseerde kledinghangers promoten op een unieke en creatieve manier jouw merk of bedrijf!Kledinghangers hout

Kledinghangers hout
  • Klassieke kledinghangers van hout
  • Eventueel in kleur verkrijgbaar
  • Met prachtige gravering

Prijs op aanvraag

Kledinghangers plastic

Kledinghangers plastic
  • Goedkope kledinghangers van plastic
  • Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren
  • Opdruk in kleur (ook full colour)

Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor kledinghangers met logo?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor kledinghangers met logo.

Voor kledingwinkels zorgen de kledinghangers met logo voor een professionele uitstraling. Met een logo op de hangers gedrukt, wordt niet alleen de kleding op een fraaie wijze gepresenteerd, maar ook jouw merk of bedrijf. Dit verhoogt de herkenbaarheid, straalt professionaliteit uit en maakt een blijvende indruk op klanten.

Bovendien worden deze bedrukte kledinghangers ook vaak meegegeven aan klanten na aankoop van een kledingstuk. Hierdoor biedt je niet alleen een handig accessoire om hun kleding thuis in de kast aan op te hangen, maar je zorgt er ook voor dat jouw merk een plaats krijgt in hun huis. Telkens wanneer ze hun kleding bekijken of aantrekken, worden ze herinnerd aan hun aankoop in jouw winkel en vergroot je de kans dat ze bij je terugkeren.

Je kunt ook een kledinghoes bedrukken, wat een geschikt en luxe alternatief is. Deze bestaat uit een hanger en een beschermhoes, zodat het kledingstuk bescherming krijgt tegen stof en viezigheid. Dat is handig in de kast of als je onderweg bent.

Kortom, gepersonaliseerde kledinghangers met logo zijn niet alleen functioneel, maar ook een effectieve marketingtool die zowel de uitstraling van je winkel als de merkherkenning bevordert.

Houten kledinghangers of kunststof kledinghangers

Je hebt bij ons de keuze uit goedkope kledinghangers van (gerecyclede) kunststof of van traditioneel hout. Het voordeel van kunststof kledinghangers is dat deze in iedere gewenste kleur geleverd kunnen worden, dus ook een kleur die past bij je huisstijl, zoals een speciale PMS kleur. Het voordeel van houten kledinghangers is de klassieke en hoogwaardige uitstraling. Ze worden meestal onbewerkt verkocht in de natuurlijke bruinachtige kleuren van het materiaal. Eventueel kunnen wij ze van een kleur voorzien. Het verschil zit hem met name in de uitstraling van de hangers.

Kledinghangers graveren of bedrukken

Je kunt de kledinghangers personaliseren met een logo, bedrijfsnaam, merk, slogan of eigen ontwerp. Deze opdruk wordt geplaatst bovenaan de hanger, zodat de bedrukking ook zichtbaar is als er kleding aan de hanger hangt. Om de kans te vergroten dat de opdruk zichtbaar is, kunnen de kledinghangers bedrukt worden aan weerskanten. Als je kiest voor houten kledinghangers dan heb je de unieke mogelijkheid om deze kledinghangers te laten graveren. Deze gravure wordt door middel van een lasergravering als het ware in het materiaal gebrand en dat zorgt voor een luxe uitstraling. Bovendien is een gravering - in tegenstelling tot een bedrukking - niet gevoelig voor slijtage.

Wil je meer weten over kledinghangers laten maken?

Wil je meer weten over kledinghangers laten maken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!