Kookwekkers bedrukken

Op zoek naar functioneel promotiemateriaal voor in de keuken? Laat dan kookwekkers bedrukken. Dit kan al vanaf 10 stuks en vanaf € 1,92 per stuk. Je hebt de keuze uit vele soorten, zoals eierwekker, digitale kookwekkers, magnetische kookwekkers en meer. Onmisbaar als hulpmiddel bij het koken. De goedkope kookwekkers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld met jouw logo, bedrijfsnaam of reclame. Met bedrukte kookwekkers til je niet alleen kookkunsten naar een hoger niveau, maar ook jouw naamsbekendheid!Revey Keukenwekker (Kobalt) Blauw

Revey Keukenwekker
  • Budgetvriendelijke keuze
  • In groot aantal kleuren
  • Opdruk op de voorkant

v.a. € 1.92

Montigny Kookwekker Van Abs Zwart

Montigny Kookwekker Van Abs
  • Met uniek design
  • Zwart met rubber afwerking
  • Boven- of zijkant bedrukt

v.a. € 2.45

Eierwekker van dennenhout Muna hout

Eierwekker van dennenhout Muna
  • Ecologische keuze
  • Gemaakt van dennenhout
  • Bedrukking of gravering

v.a. € 9.28

Prijs per stuk
€ 1.9€ 9.3
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)

Bedrukte kookwekkers als hulpmiddel bij het koken

kookwekkers met opdruk Onze bedrukte kookwekkers zijn een handig hulpmiddel voor in de keuken, bijvoorbeeld om de tijd te meten tijdens het koken. Of het gaat om het koken van een zachtgekookt ei of het sudderen van een heerlijke stoofpot, een kookwekker met logo zorgt voor het beste resultaat. Onmisbaar in de keuken van jouw relaties, in de horeca voor de kok of voor deelnemers aan een cursus in een kookstudio. En het leuke is, je kunt de kookwekkers laten bedrukken, zodat je ze kunt weggeven als promotiemateriaal, bedankje, cadeau of relatiegeschenk.

Keuze uit vele soorten kookwekkers met logo

Bij Lavista heb je de keuze uit diverse wekkers voor het koken. Meest verkocht zijn de eierwekkers of wekkers in de vorm van een ei. Deze klassieke kookwekkers bewegen mechanisch en het alarm kan tot 60 minuten worden ingesteld. We hebben daarnaast ook digitale kookwekkers, waarbij op het display het resterende aantal minuten zichtbaar zal zijn tot de alarmfunctie in werking treedt. En ook nog eens magnetische kookwekkers, die je kunt bevestigen op een magnetische ondergrond, zoals een koelkast. Wat je ook kiest, wij kunnen de kookwekkers met logo of naam leveren. gepersonaliseerde kookwekkers in eigen vorm

Kookwekkers laten bedrukken: afgestemd op branding

Je kunt bij ons kookwekkers laten bedrukken die volledig zijn afgestemd op je huisstijl, branding of reclamecampagne. Het is namelijk mogelijk om de kleur te kiezen, zoals een kleur die aansluit bij je bedrijf. Vervolgens kunnen wij de kookwekkers bedrukken met een logo, slogan, bedrijfsnaam of andere opdruk. Deze plaatsen wij zo groot mogelijk, zodat de bedrukking goed zichtbaar is als men de wekkers gebruikt.

Hoe de kookwekkers bedrukt worden, is afhankelijk van het model dat je kiest. Ga voor meer informatie naar de productpagina.

Meer keukenartikelen laten bedrukken

Onze kookwekkers zijn onmisbaar in iedere keuken. Maar er zijn nog meer handige hulpmiddelen in de keuken voor het bereiden van een avondmaal, zoals keukengerei, snijplanken en keukenschorten. En het leuke is, je kunt deze keukenartikelen laten bedrukken met een logo. Dus als je op zoek bent naar een accessoire voor in de keuken en je ziet het toch niet helemaal zitten, kijk dan eens bij onze andere keukenartikelen.

Meer weten over eierwekkers bedrukken?

kookwekkers met logo Wil je meer weten over eierwekkers bedrukken of heb je nog vragen? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!

Veelgestelde vragen

Dat verschilt per kookwekker. Een digitale kookwekker heeft een programmeerbare timer en een mechanisch kookwekker moet je opwinden tot het aantal minuten dat je wilt dat de wekker afloopt. Het nadeel van een digitale is dat deze werkt op een batterijtje, terwijl de mechanische werkt op basis van een veer.

Bedrukte kookwekkers worden geleverd binnen 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Heb je een spoedlevering nodig, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, je kunt een kleine oplage kookwekkers bedrukken. De minimale afname verschilt per kookwekker. Bij de houten kookwekkers is de minimale afname 10 stuks. Bij de keukenwekker in de vorm van een ei is de minimale afname 50 stuks. Bekijk de productpagina voor meer informatie.