Bedrukte armbanden

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.34 bij 500 stuks

Armbandjes bedrukken

Bij evenementen en festivals zijn polsbandjes onmisbaar. Iedere deelnemer of bezoeker met een geldig entreebewijs ontvangt een polsbandje en zo kan er heel makkelijk gecontroleerd worden. Daarnaast zijn de polsbandjes een mooi herinnering aan een evenement. Bij Lavista laat je polsbandjes of armbanden bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Je laat armbanden bijvoorbeeld in full colour bedrukken of je kiest voor een gekleurd model met daarop een print in één kleur. Je kunt naast papieren armbanden ook kiezen siliconen of polyester festivalarmbanden.Multivent Armband Geel

Events Armband (Kobalt) Blauw

Subowrist Custom Festival Bandjes  Wit

Mojo Custom Made Armband  Wit
Siliconen armband Event limoen

Wristy Siliconen Polsbandje (Kobalt) Blauw

Snaparmband Jessen oranje

Broch Rpet Festival Armband Blauw

1 vel met 10 event armbandjes  tyvek rood

Platty Polsband Roze

Veiligheids LED-armband Herne geel
Kleur
Papieren polsbandjes met logo

Papieren polsbandjes worden vaak ingezet voor kortere evenementen die bijvoorbeeld een avond of een dag duren. Zo kun je mensen die in en uit lopen makkelijk controleren en weet je zeker dat iedereen die naar binnen gaat een geldig entreebewijs heeft. Papieren polsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen dus ook gebruikt worden om het onderscheid tussen onder de 18 en boven de 18 weer te geven. Bij Lavista laat je papieren polsbandjes bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Papieren polsbandjes kunnen in meerdere kleuren en zelfs in full colour bedrukt worden. Je kunt kiezen uit een grote hoeveelheid kleuren.

Polyester armbanden bedrukken

Polyester armbanden worden vaak gebruikt als evenementenbandjes voor meerdaagse evenementen. Deze polsbandjes zijn een stuk luxer dan de papieren variant en kunnen tegen water. Dat maakt polyester armbanden geschikt voor meerdaagse evenementen of festivals. Deze polsbandjes worden door middel van sublimatie in full colour bedrukt. Je kunt dus ieder gewenst ontwerp op de bandjes drukken. Door middel van een kunststof veiligheidsgesp kunnen de bandjes gesloten worden. De gespen zorgen ervoor dat één maat bandje om iedere pols past. Je kunt de bandjes zowel bedrukt als onbedrukt bestellen.

Siliconen armbanden voor evenementen

In ons assortiment vind je diverse siliconen armbanden. Deze armbanden zijn bijvoorbeeld in een dikkere en dunner uitvoering verkrijgbaar. Je kunt siliconen armbanden door middel van tampondruk laten bedrukken in één kleur, maar je kunt ook voor de techniek laser graveren kiezen. Je kiest altijd voor een siliconen armband in een kleur die past bij jouw bedrijf of evenement. De armbanden zijn leverbaar in diverse kleuren en hebben een vaste maat. Deze maat is geschikt voor volwassenen en de armbanden passen om vrijwel iedere pols.

Lichtgevende armbanden

Op zoek naar opvallende armbanden? Dan kies je voor een lichtgevend model! Je kiest bijvoorbeeld voor een armband van transparant kunststof met een handige sluiting. De armband heeft een led-lampje met twee standen. Je kunt het licht laten knipperen of continu aan hebben. Niet alleen het lampje zelf licht op, maar ook de transparante band geeft licht. Deze gekleurde lichtgevende armbanden hebben een mooie uitstraling en zijn vooral leuk voor evenementen in een donkerdere omgeving. In ons assortiment vind je ook een gekleurde armband met één ledlamp. Je laat de lichtgevende armbanden bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Voordelig polsbandjes bedrukken

Bij Lavista bedrukken we polsbandjes en armbanden tegen een scherpe prijs. Je koopt papieren armbanden, siliconen armbanden of polyester polsbandjes tegen een lage prijs en ook het bedrukken is voordelig. Je ziet bij ieder product de prijs per stuk bij een bepaalde oplage en techniek weergegeven. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. We bedrukken al onze armbanden in hoge kwaliteit, zodat je indruk maakt met de bedrukte polsbandjes op jouw festival of evenement. De meeste armbanden kun je zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Zo kun je verschillende kleuren armbanden inzetten om groepen te vormen. Wil je iets chiquers geven voor om de pols? Dan zijn onze horloges met logo precies wat je zoekt! Je kunt bij Lavista ook vele andere relatiegeschenken bedrukken, zoals luxe relatiegeschenken met logo, wijnkoelers met logo, of je kunt ook t-shirts bedrukken!