Houten klompen bedrukken

Houten klompen bedrukken en cadeau geven staat gelijk aan een oer-Hollands relatiegeschenk. Vrijwel geen artikelen komen in de buurt van de historische waarde die houten klompen met zich meedragen. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat deze artikelen eigenlijk wel door iedereen gewaardeerd zullen worden. Binnen het assortiment van Lavista kan je bijvoorbeeld houten klompen bedrukken in de vorm van sleutelhangers, maar uiteraard hebben we ook klompen die gedragen kunnen worden. Ontdek ons assortiment vandaag nog en maak een keuze die past bij jezelf en natuurlijk je relatie.Magnet 2 shoes 4 cm, delft blue mill 4

Corsage 2 shoes 4 cm, sanded
Pair wooden shoes 5 cm, orange tulip

Pencil sharpener 8,5 cm, sanded
Keychain 2 shoes, black tulip

Pencil sharpener 8,5 cm, red Amsterdam

Kerchief shoe 8,5 cm, sanded
Pencil sharpener 8 cm yellow, Miffy

Bottle opener 8,5 cm, delft blue tulip

Blister 4 keychains 1 shoe 4 cm, ye,pi,li,pu
Blister 3 keychains 1 shoe 6,5  cm, red,db,bl
Blister 3 keychains 2 shoes 4 cm, pi,li,pu
Sharpener + colour pencils 10,5 cm, red tulip

Blister 5 keychains 1 shoe 4 cm, red,db,bl,y,or
Blister 4 magnets 2 shoes 4 cm, rd,db,bl,or
Blister opener en cocktailspikes 8,5 cm, red, db
Moneybox 14 cm, sanded
Box with 6 magnets 2 shoes 4 cm, wi,gl,or,rz,pa,zw

Houten klompen met naam

Wanneer je als organisatie écht wilt opvallen of je relatie wilt verrassen met een bijzonder geschenk bieden houten klompen met naam uitkomst. Doordat deze artikelen door zo’n grote groep mensen wordt gewaardeerd lenen houten klompen zich ook uitstekend als promotieartikel. Wél is het in dit geval natuurlijk meer voor de hand liggend om te kiezen voor kleinere houten klompen bedrukken, zoals bijvoorbeeld sleutelhangers. Dit zal je veel logistieke problemen schelen. Geef deze unieke artikelen bijvoorbeeld weg tijdens evenementen en we kunnen je verzekeren dat de ontvangers je bedrijfsnaam niet snel meer zullen vergeten.

Houten klompen met logo

Naast dat het mogelijk is om een naam op onze houten klompen te bedrukken kan je er natuurlijk ook voor kiezen om deze te voorzien van een logo. Houten klompen met logo zijn uniek en we kunnen je verzekeren dat je hiermee de show zal stelen. Doordat het bij Lavista mogelijk is om te kiezen uit verschillende druktechnieken kunnen wij je garanderen dat je logo zo perfect mogelijk wordt afgebeeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een logo en bedrijfsnaam te combineren. Wanneer je hier ook nog eens een leuke (bedank)tekst aan toe weet te voegen zal jouw relatiegeschenk of promotieartikel meer dan geslaagd zijn.

Bedrukte klompen ontwerp je eenvoudig bij Lavista

Heb je geen ervaring het bestellen van bedrukte klompen? Dan ben je niet de enige, maar gelukkig is het kinderlijk eenvoudig om via onze webwinkel een ontwerp naar wens te maken. Dit doe je namelijk door gebruik te maken van onze ontwerpmodule. Upload een afbeelding of logo en vul de tekst in die je af wilt drukken. Uiteraard kan je in dit laatste geval kiezen uit meerdere lettertypes. Mocht je het lettertype waar je naar op zoek bent er niet tussen zien staan is het mogelijk om dit aan ons door te geven. Wij zorgen er in dit geval voor dat wij jouw houten klompen bedrukken in een lettertype naar wens.

Klompen met opdruk direct bestellen

Op het moment dat jouw ontwerp klaar is gaan wij zo spoedig mogelijk voor je aan de slag. In dit geval beginnen we met een proefdruk van jouw klompen met opdruk. Deze gratis proefdruk is bedoeld om te controleren of het ontwerp volledig naar wens is. Mocht je op- of aanmerkingen hebben horen we dit natuurlijk graag. Bij akkoord gaan we zo spoedig als mogelijk aan de slag met de houten klompen bedrukken, zodat jij deze snel cadeau kan doen.

Meer weten over houten klompen bedrukken?

Meer weten over houten klompen bedrukken of gewoon nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan gewoon eens even contact op met onze klantenservice. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij stoppen niet voordat al je vragen beantwoord zijn en hierdoor zal jij dan ook prima in staat zijn om een goede keuze te maken. In ieder geval mag er geen onduidelijkheid meer over bestaan dat je bij Lavista aan het juiste adres bent voor houten klompen bedrukken en meer.