NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Keuken artikelen (428)

Keukenartikelen bedrukken / bedrukt met logo

Magnet Hadrix -
Vanaf € 0.02
Magnet Frigor - Deze magneet kan gedrukt worden in uw volledige huisstijl. De minimale afname is 300. Full colour bedrukking en doming inbegrepen. Exclusief instelkosten.
Vanaf € 0.03
Magnet Kisto Rood - Rechthoekige magneet van 6 x 4 cm. Verkrijgbaar in 7 kleuren.
Vanaf € 0.07
Magnet Daken Wit - Vierkante magneet van 6 x 6 cm. Verkrijgbaar in 8 kleuren.
Vanaf € 0.09
Roerstaafje Zwart - Roerstaafje 35 x 180 x 2,5 mm.
Vanaf € 0.11
Magnet Fico Rood - Ronde magneet van PVC met een diameter van 5,5 cm. Beschikbaar in de kleuren blauw, rood, geel en wit.
Vanaf € 0.15
Lepel Arya Blauw -
Vanaf € 0.16
Theezak Houder Wernau - Deze houder voor een theezakje zijn snel te leveren en uw logo of tekst brengen wij aan d.m.v. een druk.
Vanaf € 0.17
Ice Mold Balop Fuchsia - Handige houders voor het maken van u zelf gemaakte waterijsjes. Kinderen vinden het erg leuk om zelf ijsjes te mogen maken.
Vanaf € 0.18
 PIATTO Zwart - Flessenopener en onderzetter in 1. dit model kunnen we snel leveren en is ook van goede kwaliteit. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur.
Vanaf € 0.24
Aroma clip Wit -
Vanaf € 0.24
Bowl Feng Rood - Gekleurde schaal van plastic met inhoud van 500 ml.
Vanaf € 0.24

Keukenartikelen

Keukenartikelen komen altijd van pas! Dit maakt keukenartikelen tot de ideale relatiegeschenken voor zowel werknemers, als voor zakelijke relaties. Welke relatiegeschenken geeft u momenteel aan uw zakenpartners? Veel bedrijven kiezen voor een simpele fles wijn of een mooi boeket bloemen. Keukenartikelen zijn veel origineler en daarbij is het aanbod aan verschillende soorten keukenartikelen veel groter dan bij bijvoorbeeld een bos bloemen.

Met keukenartikelen is het niet alleen mogelijk om zakenrelaties en werknemers te verassen met een leuk cadeautje, ook kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten. Veel keukenartikelen kunt u namelijk laten bedrukken bij Lavista relatiegeschenken.

Het voordeel van bedrukte keukenartikelen

Wanneer een ontvanger de bedrukte keukenartikelen in zijn of haar keuken zet of bijvoorbeeld in een bedrijfskantine gebruikt, is de kans groot dat anderen uw bedrijfsnaam of –logo zullen zien. Wellicht zoeken zij uw bedrijf op en vormen ze een van uw toekomstige klanten! Zo is niet alleen de ontvanger van de bedrukte keukenartikelen erg blij, maar bent u dat zelf ook.

Bedrukte keukenartikelen kunt u niet alleen als relatiegeschenk aan anderen geven, maar ook in de keuken van uw eigen onderneming gebruiken. Kies er bijvoorbeeld voor om mokken te laten bedrukken, die u in uw eigen keuken gebruikt. Of kies voor plastic borden die u bij een barbecue met het team van uw onderneming gebruikt!

Verschillende soorten bedrukte keukenartikelen

Bedrukte keukenartikelen komen in tal van verschillende soorten voor! Denk bijvoorbeeld aan een stanleymesje, een serveerbord, een roerstaatje voor een cocktail, een eierkoker, enzovoorts. Ook kun je kiezen voor complete messen- of keukensets.

Selecteer eerst de gewenste keukenartikelen in het assortiment van Lavista en geef vervolgens aan in welke kleur u de bedrukte keukenartikelen wilt bestellen. Veel van de aangeboden keukenartikelen worden in meerdere kleuren aangeboden. Bent u tevreden met het type keukenartikel en de gekozen kleur? Kies dan tot slot de bedrukking voor op de keukenartikelen! Hierbij heeft u de keuze uit uw bedrijfsnaam of een logo van uw organisatie. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om keukenartikelen zonder bedrukking te bestellen.

Tip: het is leuk om bedrukte keukenartikelen te combineren met andere relatiegeschenken! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan de combinatie van een bedrukt roerstaafje, met een bedrukt glas en een boekje over het maken van cocktails? Zo hoeft een zakenpartner of werknemer enkel nog de ingrediënten aan te schaffen om zelf een zomers cocktail te kunnen maken.