Keuken artikelen bedrukken

Keukenartikelen bedrukken met keuze uit allerlei soorten keukengerei die de werkzaamheden in de keuken gemakkelijker maken. Je scoort als bedrijf altijd als je besluit om keuken artikelen te bedrukken en te gebruiken als relatiegeschenk of giveaway. De praktische hulpmiddelen komen namelijk iedereen van pas. Bovendien heb je bij ons de keuze uit goedkope keukenartikelen bedrukken of uit het bedrukken van luxe keukengerei om als speciaal geschenk weg te geven. Ons ruime aanbod varieert dan ook van keukenschorten tot kookwekkers en van snijplanken tot olie- en azijnsets.Scale Pizza Snijder Wit

Schort Blauw
Kitchenglove Ovenwant Lichtblauw

Revey Keukenwekker Roze

Smartpepper  Peper En Zoutmolen Satijn Zilver
Bamboo Serving Hout
Bamboo Board Snijplank Hout
Charles  Olie En Azijnset Transparant
Cheesetray Kaasplank Hout

Keukenartikelen bedrukken met logo

Keukenartikelen bedrukken met logo is een unieke kans om je bedrijf in the picture te zetten bij je klanten of zakelijke relaties. Ook is het mogelijk om je eigen werknemers eens te verrassen met een originele cadeau. Het logo van je bedrijf en eventueel in combinatie met je bedrijfsnaam of tekst vormt het middelpunt dat de aandacht trekt. Een voordeel is bovendien dat vrijwel iedereen wel eens in de keuken staat of zelfs dagelijks en dat het bedrukte keukenartikel dus vaak in gebruik is. Bijvoorbeeld om gerechten in de oven te bereiden of een pan pasta af te gieten, waarbij ovenhandwanten van pas komen. Zo komt een messenset op vele andere manieren van pas in de keuken.

Keukengerei met bedrukking voor allerlei gelegenheden

Het voordeel van keukenartikelen bedrukken is dat al het keukengerei in ons aanbod voor vele doeleinden en gelegenheden te gebruiken is. Bijvoorbeeld in de eerste plaats om als relatiegeschenk aan zakelijke relaties te schenken, zoals aan leveranciers, bestaande klanten en werknemers. Daarnaast is het heel goed mogelijk om keuken artikelen te bedrukken voor promotionele doeleinden. Bijvoorbeeld om uit de delen tijdens een speciaal evenement, beurs of jubileum of in combinatie met het opstarten van een promotionele marketingactie van je bedrijf. Open je bijvoorbeeld een pizzeria? Hoe leuk is het dan om een openingsactie te organiseren, waarbij je een pizzasnijder met logo cadeau geeft? Of door als bedrijf je uitmuntende service te benadrukken door je klanten een serveerplank met bedrukking te schenken in het kader van alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen?

Wat zijn de beschikbare druktechnieken?

De beschikbare druktechnieken variëren per soort keukengerei, waarbij het materiaal en het design van de ondergrond de opties bepaalt. Bij het bedrukken van keukenartikelen in de vorm van keukenschorten maken wij bijvoorbeeld onder meer gebruik van de zeefdruktechniek. Het is echter afhankelijk van de stof of transfer als drukmethode eveneens een optie is. Zo zijn er vele keukenartikelen te bedrukken met een andere techniek. Bijvoorbeeld peper- en zoutmolens die met tampondruk of met lasergraveren van je logo zijn te voorzien. De druktechnieken die van toepassing zijn op keukenartikelen bedrukken staan overigens altijd bij het betreffende product vermeld.

Kleine of grote aantallen bestellen

Het hangt uiteraard van het doel en de gelegenheid af hoeveel keukenartikelen je wilt laten bedrukken. Misschien heb je vijftig ovenwanten nodig of wil je op duizend kookwekkers je logo zien. Dat is allemaal mogelijk bij Lavista Relatiegeschenken en bij afwijkende aantallen neem je gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Gratis gepersonaliseerde offerte

Ben je van plan om keuken artikelen te laten bedrukken, maar wil je graag eerst inzicht in de totale kosten? Je kan tijdens het bestelproces na het invullen van het aantal en selecteren van de opties direct de prijs berekenen. Het is echter ook mogelijk om gratis een gepersonaliseerde offerte aan te vragen voor het bedrukken van keukenartikelen. In dat geval ontvang je van een scherpe prijsopgave. Plaats je een bestelling? Na akkoord op de drukproef die je per email te zien krijgt. zorgen wij binnen acht werkdagen voor verzending.